@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

14.6.21

«Πανούκλα» από εκατομμύρια ποντίκια απειλεί σοδειές και οικονομία


Εκατομμύρια ποντίκια έχουν πλήξει νοσοκομεία, σπίτια και σοδειές σπέρνοντας τον πανικό στην Αυστραλία- Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που σε κάποιες περιοχές ποντίκια μπαίνουν σε σπίτια και δαγκώνουν ανθρώπους στα κρεβάτια τους..
.


Ανεξέλεγκτη παραμένει η μάστιγα των ποντικιών στην Αυστραλία, με εκατομμύρια τρωκτικά να απειλούν τη γεωργία και πολλά αστικά κέντρα της χώρας.

Η μάστιγα που ξεκίνησε πριν δέκα μήνες έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές σε τέσσερις πολιτείες.

Το πρόβλημα είναι τόσο σοβαρό που σε κάποιες περιοχές ποντίκια μπαίνουν σε σπίτια και δαγκώνουν ανθρώπους στα κρεβάτια τους.

Κυρίως πλήττονται η Νέα Νότια Ουαλία, το νότιο Κουϊσλαντ, η Βόρεια Βικτώρια και η Νότια Αυστραλία.

Ήδη, τα ποντίκια έχουν προκαλέσει τον πανικό, αφήνοντας ολόκληρες πόλεις να ασφυκτιούν από μια παρατεταμένη και έντονη οσμή. Ταυτόχρονα, απειλούν και την αγροτική βιομηχανία της Αυστραλίας, η οποία ανέρχεται στα 68 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο αριθμός των ποντικιών εκτοξεύτηκε λόγω της μεγάλης σοδειάς που αποθήκευσαν οι αγρότες πέρυσι, μετά από μια εξαιρετικά παραγωγική περίοδο.

Σύμφωνα με τον Σύνδεσμο Αγροτών «NSW Farmers», η «πανούκλα» των ποντικιών θα μπορούσε να κρατήσει μέχρι και δυο ακόμα χρόνια αν δεν ληφθούν εγκαίρως μέτρα.

«Πολλοί αγρότες αποφεύγουν να φυτέψουν χειμερινές καλλιέργειες επειδή φοβούνται ζημιά στους σπόρους τους», δήλωσε στην Daily Mail ο αντιπρόεδρος της «NSW Farmers», Xavier Martin.

Ο Madden είπε ότι η καταστροφή θα μπορούσε να κοστίσει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια, καθώς η οικονομικές επιπτώσεις δεν περιορίζονται μόνο στα αγροκτήματα. Έχουν επίσης αναφερθεί ζημιές σε μηχανήματα, αποθήκες, σπίτια ενώ έχουν αναφερθεί και περιστατικά, που συνδέονται με την ανθρώπινη υγεία.

Ενώ η Αυστραλιανή Αρχή Φυτοφαρμάκων και Κτηνιατρικών Φαρμάκων δεν έχει εγκρίνει τη χρήση κάποιας τοξικής χημικής ουσίας για την αντιμετώπιση της μάστιγας, η πολιτεία της Νέας Νότιας Ουαλίας προετοιμάζεται ήδη για την χορήγηση σχετικής άδειας.

Οι τοπικές αρχές εξασφάλισαν 5.000 λίτρα Bromadiolone, ένα από τα ισχυρότερα φάρμακα για την εξολόθρευση των ποντικιών, προκειμένου να διανεμηθούν στις περιοχές που πλήττονται περισσότερο.

Η εν λόγω ουσία είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στην εξόντωση των ποντικών, προκαλώντας τους ακατάσχετη αιμορραγία, ωστόσο παραμένει αμφιλεγόμενη καθώς είναι επιβλαβής για το περιβάλλον.

«Εάν δεν ληφθούν γρήγορα μέτρα, τα ποντίκια σύντομα θα εισβάλλουν στο Σύδνεϋ. Συνηθίζουν να μπαίνουν κρυφά στα οχήματα που μεταφέρουν φαγητό από την εξοχή στις πόλεις. Καθώς πλησιάζει ο χειμώνας θα αναζητήσουν καταφύγιο σε σπίτια και άλλα κτήρια», είπε ο εξολοθρευτής παρασίτων στην Daily Telegraph.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.