@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

10.6.21

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ (+ΜΠΑΪΝΤΕΝ) ...ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ


Πρέσπες, Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη,

Μιλιά τα ΜΜΕ του Μωυσή για το άρθρο 13 της συμφωνίας των Πρεσπών. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ μαζί πλέον.

Ενα απο τα πιο ενδιαφέροντα σημεία στη συμφωνία των Πρεσπών είναι το άρθρο 13. Σύμφωνα με αυτό η Ελλάδα αποδέχεται πως τα Σκόπια είναι περίκλειστο κράτος. Αυτό σύμφωνα με το Νόμο της Θάλασσας τους επιτρέπει να διεκδικήσουν ΑΟΖ απο γειτονικά κράτη που έχουν ακτές σε θάλασσα. Με το άρθρο 13 ο Κοτζιάς αποδέχτηκε – χωρίς να χρειάζεται – το δικαίωμα της διεκδίκησης Ελληνικής ΑΟΖ στο Αιγαίο απο τα Σκόπια π.χ. στον κόλπο της Θεσσαλονίκης κοιτάσματα που υπάρχουν όπως και αλιευτικές ζώνες. 

Ακολουθεί ο χάρτης μου των κοιτασμάτων και οι πρόσφατες δηλώσεις Μπάιντεν. 


Παρατηρείστε την παρουσία τεράστιου κοιτάσματος στα Σκόπια που φτάνει στον κόλπο της Θεσσαλονίκης και εκτείνεται μέχρι τις Μικρασιατικές ακτές.

Να σημειώσουμε εδώ τη διάνοιξη που γίνεται στον Αξιό στα μουλωχτά για να έχουν έξοδο τα Σκόπια στη θάλασσα του Αιγαίου. Τη συμφωνία προφανώς την έχουν διαβάσει ΟΛΟΙ στη ΝΔ. 

Δεν με εντυπωσιάζει πώς και σε αυτό η ΝΔ συμφωνεί με το ΣΥΡΙΖΑ ή αποκρύπτει τα κακά της συμφωνίας. Ολοι είναι μια παρέα. Τα ΜΜΕ είναι στο κόλπο και εσείς … καλό ύπνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@