@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

19.6.21

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΖΑΡΕΙΟ ΛΕΠΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΝουΔοΣΥΡΙΖΑίικο ΞΕΦΤΙΛΑΡΑΔΙΚΟ: Τα τρίχρονα μιας προδοσίαςΣυμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που συνετελέσθη ένα φοβερό έγκλημα σε βάρος του λαού, της πατρίδας, της Ιστορίας και του πολιτισμού μας.

Η Συμφωνία των Πρεσπών, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, χάρισε το όνομα της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς, αναγνωρίζοντας την ανύπαρκτη εθνότητά τους και τη «μακεδονικότητα» της γλώσσας τους, η οποία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παραλλαγή της βουλγαρικής.

Ο Μ. Βαρβιτσιώτης, θα μας επιβάλλει τους Λαθρομετανάστες; Με την off shore εταιρεία SANIBEL ESTATES LTD, της Άννα Φρανκ;

Η Νέα Δημοκρατία τότε ήταν αξιωματική αντιπολίτευση και υποσχόταν επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας, καταγγελία, αλλαγές σε ουσιώδη άρθρα και μη αναγνώριση της εθνότητας και της γλώσσας ως μακεδονικής. Ο νυν πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμευόταν στη Βουλή (στις 8 Φεβρουαρίου 2019) ότι «δεν θα πω ποτέ “καλωσορίζω τον Μακεδόνα πρωθυπουργό στη χώρα”».


Οι υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη, μόλις αυτός έγινε πρωθυπουργός, ρίχθηκαν στον κάλαθο των αχρήστων. Ο πρωθυπουργός τηρεί μονομερώς τη συμφωνία, παρόλο που οι Σκοπιανοί την έχουν καταστρατηγήσει εμφανιζόμενοι ως νέτοι – σκέτοι «Μακεδόνες», όπως βλέπουμε να κάνουν στην πανευρωπαϊκή ποδοσφαιρική διοργάνωση Euro 2020.

ΠΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; 

Μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης χλευάζεται για την ανακολουθία του από τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είπε για τα τρίχρονα της προδοσίας: «Κάθε φορά που ακούω τον Ζόραν Ζάεφ να λέει ότι ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης δίνει μάχες για την τήρηση της Συμφωνίας και το ευρωπαϊκό μέλλον της Βόρειας Μακεδονίας, χαμογελάω και σκέφτομαι: “Κανείς δεν μπορεί να μας γυρίσει πίσω”».

Φυσικά, το «κανείς δεν μπορεί να μας γυρίσει πίσω» είναι τόσο αφελές όσο και υπερφίαλο. Ο ελληνικός λαός, αν θελήσει, θα μπορέσει...να πάρει πίσω τα εθνικά ασημικά που χάρισε στους Σκοπιανούς η ιστορικά ανάξια πολιτική τάξη της χώρας.

Πιστεύαμε και πιστεύουμε ακόμα στις δυνάμεις του έθνους και θεωρούμε και εφικτή και αναγκαία την ακύρωση αυτής της αθλιότητας.

Οι Έλληνες έχουν τη δύναμη και γι’ αυτό και για πολύ περισσότερα!

Editorial της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΗΝ ΑΝΆΡΤΗΣΗ ΈΚΑΝΕ Ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.