@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

5.6.21

GEOFFREY PYATT - MKO AΡΣΙΣ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΤ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ


ΣΧΟΛΙΟΝ:
Ο ΠΡΕΣΒΥΣ ΠΑΪΑΤ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA... ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΑΡΣΙΣ.... ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΣ ΜΙΤ;

Επικοινωνιακό show Πάιατ στις εγκαταστάσεις της… ανθελληνικής ΜΚΟ «Άρσις»!


Πλέον, κάθε προσπάθεια από πλευράς ελληνικού κράτους να ασκήσει έλεγχο επί της δράσης της συγκεκριμένης ΜΚΟ, εγκαταλείπεται… διά παντός

Δεν ίδρωσε, από ό,τι φαίνεται, το αυτί κανενός από τη χθεσινή προειδοποίηση της «δημοκρατίας» για το μη ορθό της επίσκεψης του Αμερικανού πρέσβη Τζέφρι Πάιατ στις εγκαταστάσεις ΜΚΟ, της οποίας η δράση έχει λάβει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και η οποία έφτασε μέχρι και να «καταγγείλει» τη χώρα μας στον ΟΗΕ, επειδή… τολμά να υπερασπίζεται τα σύνορά μας!

Ο Αμερικανός πρέσβης, λοιπόν, όχι μόνο επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΜΚΟ «Άρσις», τις οποίες η αμερικανική πρεσβεία είχε μάλιστα επιδοτήσει με 25.000 ευρώ, αλλά δήλωσε και συγκινημένος για το έργο που γίνεται σε αυτές, συνομιλώντας μάλιστα αρκετή ώρα με τα παιδιά που φιλοξενούνται στη δομή. Μάλιστα, σε ένα από τα «διαμερίσματα» έλαβε δώρο έναν πίνακα από μια 17χρονη Σομαλή. Ο κ. Πάιατ ζήτησε να μάθει από το κορίτσι λεπτομέρειες για το πώς βρέθηκε στην Ελλάδα και άκουσε τη 17χρονη να του αφηγείται όλη τη διαδρομή της, μέχρι να φτάσει στη χώρα μας από τα χερσαία σύνορα και να βρει καταφύγιο σε δομή της «Άρσις».

Υποθέτει κανείς ότι ύστερα από τέτοιου είδους επικοινωνιακές καμπάνιες κάθε προσπάθεια από πλευράς ελληνικού κράτους να ασκήσει έλεγχο επί της δράσης της συγκεκριμένης ΜΚΟ, εγκαταλείπεται… διά παντός!

«Φανταστική ημέρα» για τις σχέσεις Αμερικής – Ελλάδας


Κατά το υπόλοιπο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Πάιατ έκανε λόγο για μια «φανταστική ημέρα» για τις σχέσεις Αμερικής – Ελλάδας και ιδιαίτερα για τη συνεργασία με την πόλη της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την υπογραφή ενός μνημονίου για τη χρηματοδότηση του εργαστηρίου τεχνολογίας της Eduact, που εδρεύει στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ.Ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ στις εγκαταστάσεις της ΧΑΝΘ

Η Eduact είναι ένας οργανισμός τεχνολογίας και διαδραστικής εκπαίδευσης που προάγει την ανακάλυψη της γνώσης. Στο συγκεκριμένο εργαστήριο θα μπορούν να εξασκούνται ή να πραγματοποιούν τις τεχνολογικές εργασίες τους μεμονωμένα άτομα ή ομάδες νέων της πόλης.ΣΥΝΆΝΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΉ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΉ USAID BONNIE GLICK ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑΣ
Ανάγνωση
Για άμεση απελευθέρωση
Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020
Γραφείο Σχέσεων Τύπου
Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: press@usaid.gov
 
Τα ακόλουθα αποδίδονται στον ενεργό εκπρόσωπο Pooja Jhunjhunwala:

Χθες, ο Αναπληρωτής Διαχειριστής του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) Bonnie Glick συμμετείχε σε συναντήσεις με την Κυβέρνηση της Ελλάδας υπό την ηγεσία της Διεθνούς Εταιρείας Οικονομικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ. 

Ο Αναπληρωτής Glick είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, για να επισημάνει την προσέγγιση του USAID's Journey to Self-Reliance (J2SR), την τρέχουσα δέσμευση του ιδιωτικού τομέα και τις ψηφιακές στρατηγικές και την προηγούμενη αναπτυξιακή συνεργασία με την Ελληνική Δημοκρατία. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η Depick Glick υπογράμμισε επίσης την τρέχουσα εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα και τις ψηφιακές στρατηγικές του USAID με το Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ενώ στην Ελλάδα μπόρεσε να έλθει σε επαφή με το προσωπικό της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα για να ακούσει τις γνώσεις τους για τη χώρα και την ελληνική κυβέρνηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.