@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

13.6.21

Το έγχρωμο σούργελο Kamala Harris χωρίς ημιθεϊκή οντότητα! “Do not come” Πως τα εβραϊκά ΜΜΕ το έχουν βουλώσει...

ΔΙΕΘΝΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: Το έγχρωμο σούργελο Kamala Harris χωρίς ημιθεϊκή οντότητα!

Του ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

(1o VIDEO) μια συνοπτική παρουσίαση του φαινομένου Kamala Harris από τον Tucker Carlson.Αφορμή, η κωλοτούμπα [;] της διακυβέρνησης Μπάιντεν που δεν έχει συζητηθεί όσο θα ‘πρεπε απ’ τα ελληνικά μίντια : η πρώτη έγχρωμη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια από τις ελάχιστες δημόσιες εμφανίσεις της όπου παρέλειψε να ξεκαρδιστεί στα γέλια, απευθυνόμενη στους επίδοξους μετανάστες στη χώρα της, χρησιμοποιεί μια πρωτοφανή έκφραση * : “Do not come”. 

(Βλ. 2ο VIDEO) Αυτό, από την πρωτεύουσα της Γουατεμάλας όπου πήγε για “υψηλού επιπέδου διαβουλεύσεις”.Το βίντεο του TC περιέχει διαφωτιστικές αναφορές στην δημοφιλία της Harris από την περίοδο της υποψηφιότητας της για το χρίσμα [κυριολεκτικά στον πάτο] και στην ιλαροτραγική εκστρατεία των mainstream media να την αναγορεύσουν σε ένα είδος θεϊκής οντότητας, μέλος του γκρουπ των …divine leaders. Όλα αυτά, με τον εστιασμό σε ιδιότητες όπως “έγχρωμη”, “γυναίκα” και “μητέρα”, μιας ασήμαντης κατά τ’ άλλα προσωπικότητας.

* …πρωτοφανή γι’ αυτήν. Η KH ανήκει στον σκληρό πυρήνα των Αμερικανών πολιτικών που διακρίθηκαν αποκλειστικά καταφερόμενοι εναντίον της “απάνθρωπης” μεταναστευτικής πολιτικής του DT.

Είναι γνωστό σε όσους ασχολούνται ότι αντικειμενικός σκοπός όλων αυτών είναι... η αλλαγή του δημογραφικού χάρτη της χώρας, διά της μεθοδικής αντικαταστάσεως του εγχώριου πληθυσμού με “μετανάστες” – μπουκαδόρους – ψηφοφόρους τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.