“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Εμβολιασμός σε μικρά παιδιά και φαινόμενo ADE. Το έγκλημα συνεχίζεται. (οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό)




Καθ.Δρ.Γ.Ζουγανέλη

Σε προηγούμενα άρθρα:

Τέλος με τα νέα εμβόλια. Ανακάλυψη μηχανισμού ΑDE στον Covid-19 απο τον Παν/μιο της Οσάκα.

Ιαπωνία. Παραγωγή κοκτέιλ αντισωμάτων για κορωναϊό. Φάρμακο εν όψει απο την Ιαπωνία.

Σας εξήγησα:

Πως το φαινόμενο ADE που αυξάνει τη μολυσματικότητα ενός ιού γενικά στα ανθρώπινα κύτταρα τελικά είναι κάτι υπαρκτό και στο νέο κορωναϊό και αυτό δημοσιοποιείται επισήμως με τελευταία σημαντική Ιαπωνική επιστημονική ανακοίνωση της 21 Μαίου 2021. Mια διόρθωση εδώ είναι, πως όχι 5 τελικά αλλά 17 επιστημονικές ομάδες της Ιαπωνίας το προσυπογράφουν. Το άρθρο θα δημοσιευτεί στο περιοδικό CELL. Αυτό αλλάζει τα δεδομένα στον κορωναϊό. 

Τα νέα πειραματικά εμβόλια της 3ης φάσης με τα οποία εμβολιάζονται όλοι διεθνώς πρέπει να αποσυρθούν, αφού δεν έχουν κατασκευαστεί με στόχο να μειώνουν την παρουσία των αντισωμάτων που αυξάνουν την μόλυνση απο κορωναϊό (κακών αντισωμάτων), όπως ήταν γνωστό μέχρι πρίν δέκα μέρες περίπου διεθνώς ακόμη και στην Ιαπωνία! Τα νέα εμβόλια με τα οποία όλοι εμβολιάζονται στοχεύουν μόνο στην παραγωγή των εξουδετερωτικών αντισωμάτων (καλών αντισωμάτων) που επιτίθενται στον ιό.

Στην Ιαπωνική ανακοίνωση αναφέρεται πως τα κακά αντισώματα αυξάνουν για τις περιπτώσεις ασθενών που στη συνέχεια οδηγούνται στις ΜΕΘ. Αυτό δεν είναι προς διερεύνηση πλέον. Είναι τελικό. Η απουσία των κακών αντισωμάτων συνδέεται με την μη κακή εξέλιξη της ασθένειας Covid-19 σε διάφορες ηλικιακές ομάδες π.χ. στα παιδιά ελάχιστα ενώ στους πλέον γηραιούς σημαντικά (στατιστικά). Λογικό – αν ξεχάσουμε τις παρενέργειες απο θρομβώσεις λογω ενεργοποίησης του ανοσοποιητικού συστήματος – τα νέα εμβόλια να εμφανίζονται πιο επιτυχημένα σε νεαρές ηλικιακές ομάδες π.χ. παιδιά, που στατιστικά έχουν τους λιγότερους θανάτους.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω πως πολλοί στην Ελλάδα επιστήμονες αλλά και διεθνώς δεν έχουν ενημερωθεί για το θέμα της ADE, αφού η δημοσίευση των Ιαπώνων είναι πολύ νέα και δεν έχει τυπωθεί ακόμη!

Έτσι πολλοί γιατροί καθηγητές ΑΕΙ στην Ελλάδα και διεθνώς ακόμη και σήμερα, μπορεί να μιλούν με τα παλαιά δεδομένα που αγνοούν την ύπαρξη ADE αλλά και να κάνουν δημοσιεύσεις ή να δίνουν συνεντεύξεις με βάση αυτά. Αυτό δεν τους κάνει κακούς επιστήμονες! Πολλές δημοσιεύσεις όλων που δεν ελάμβαναν υπόψη τα νέα δεδομένα θα αναθεωρηθούν, γιατί είναι… λάθος. 

Αυτό συμβαίνει συχνά στην επιστήμη και είδα αρκετές λάθος απο το ΕΚΠΑ αλλά και απο το ΑΠΘ. Αυτό αφορά και τη χρήση των δεδομένων στα επιδημιολογικά μοντέλα αλλά και στο τρόπο εξήγησης θανάτων απο τον ιό ενώ έχει γίνει εμβολιασμός.

Τα νέα δεδομένα αποφάσισα να τα συνδιάσω με την προσπάθεια πολλών ομάδων διεθνώς στη χρήση φαρμάκων και συγκεκριμένα κοκτέηλ μονοκλωνικών αντισωμάτων. Επέλεξα μια Ιαπωνική ομάδα, της οποίας η μέθοδος είναι πολλά υποσχόμενη αφού μπορεί μέσα σε δέκα μέρες απο ασθενείς να λαμβάνει καλής ποιότητας ανθρώπινα αντισώματα όλων των μεταλλάξεων και στη συνέχεια να τα αναπαράγει με μια νέα μέθοδο γρήγορα. Αυτό δίνει πλέον σοβαρότατες ελπίδες για την παραγωγή φαρμάκου χωρίς παρενέργειες, αφού η ποσότητα των αντισωμάτων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έναν ασθενή δεν απαιτείται να είναι μεγάλη. Να σημειώσω πως άλλες μέθοδοι χρειάζονταν μήνες.

Ο Νομπελίστας Luc Montagnier αναφέρεται πρόσφατα στο πρόβλημα παρουσίας ΑDE απο τους ιούς, δηλαδή μιλάει έμμεσα για την ύπαρξη των κακών αντισωμάτων. Αυτό δεν είναι άλλωστε κάτι νέο και το αναφέρω με παραδείγματα στη παρουσίασή μου εδώ, δέστε και μέσα στο pdf file.

Προφανώς η πρόσφατη αναφορά στο θέμα των αγαπημένων σας Hoaxes, του Ηλία Μόσιαλου της ομάδας των διαφημιστών των πειραματικών εμβολίων, αφορά τα παλαιά δεδομένα. Δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί. Δεν είναι επιστήμονες ούτε επαγγελματίες άλλωστε για να αντιλαμβάνονται τις εξελίξεις.


Στην Ελλάδα η έξυπνη παραπληροφόρηση υπάρχει. 

Ελληνικά Ηοαxes, που εμφανίστηκαν πρίν εμφανισθεί ο ιός, στο φβ είναι μέρος αυτής. Τίποτα τυχαίο. Απο κεί και πέρα υπάρχουν και γιατροί και δημοσιογράφοι που είναι στο κόλπο είτε επειδή δεν καταλαβαίνουν τί τους γίνεται είτε επειδή κάποιοι απο αυτούς – ακόμη και αντιπολιτευόμενοι – είναι κατά βάθος ιατρικοί επισκέπτες ή μέρος μιας συμπολίτευσης που δήθεν αντιπολιτεύεται.

Αν χρειασθεί θα σας παρουσιάσω και λάθος εργασίες απο Ελληνικά ΑΕΙ που δεν λαμβάνουν υπόψη τα νέα δεδομένα. Αν χρειασθεί…

Υπενθυμίζω,

@-πως απο τη στιγμή που οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν τον ιό, δεν έχει κανένα νόημα το πιστοποιητικό του Μητσοτάκη ενώ απο τη στιγμή που τα self tests δεν είναι ευαίσθητα είναι άχρηστα.

@-πως κάθε παραλλαγή του κορώνα παράγει το δικό της επιδημιολογικό κύμα. Αρα ένα εμβόλιο δεν σταματάει την ανάπτυξη ενός επιδημιολογικού κύματος αν δεν καλύπτει μια συγκεκριμένη παραλλαγή.

@-πως απο τη στιγμή που ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί διεθνώς άρχισαν να αυξάνονται οι σοβαρές παραλλαγές, πράγμα που αναμενόταν.

@-πως η χρήση εμβολίων επιδημιολογικά αυξάνει τη διάρκεια ενός κύματος ενώ η χρήση φαρμάκων τη μειώνει!

ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ADE. ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.

Κάποιοι φιλοι έθεσαν το ερώτημα “αν ένας εμβολιασμένος μπορεί να εμφανίσει το φαινόμενο παρουσίας εκείνων των αντισωμάτων που αυξάνουν τη μόλυνση απο Covid λόγω ADE”.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Με τη μόλυνση απο τον ιό ο φορέας αποκτά και τα “καλά” εξουδετερωτικά αντισώματα και τα “κακά” αντισώματα λόγω ADE που αυξάνουν την μόλυνση. Ο αριθμός των “κακών” μεγαλώνει όταν ο ασθενής χειροτερεύει.

Αν έχει ήδη τον ιό ενας εμβολιασμένος ή τον αποκτήσει με επαφή μετά τον εμβολιασμό, μπορεί να εμφανίσει το ΑDE απο την ενεργοποίηση του ανοσοποιητικού λόγω του ιού. Πιο λιανά να το πώ δεν γίνεται.

Το θέμα είναι πως το ΑDΕ σαν μηχανισμός υπάρχει στον κορωναϊό ενώ αγνοείτο και ότι αυτό θέτει εκτός κυκλοφορίας εμβόλια της φάσης 3 που δεν τον έχουν λάβει υπόψη τους, όπως τα νέα με mRNA. Η παρουσία των “κακών” αντισωμάτων μπορεί να αποδειχθεί αιτία και παρενεργειών των σημερινών εμβολίων.

Αν υπήρχε κάτι “άλλο”, ο προϊστάμενος της μελέτης των 17 επιστημονικών ομάδων της Ιαπωνίας δεν θα έλεγε στην Ιαπωνική τηλεόραση πως ΝΕΑ εμβόλια πρέπει να σχεδιασθούν με τρόπο που να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα και να μειώνουν τα αντισώματα απο ΑDE, που αυξάνουν τη μόλυνση. Να το σβύσω αυτό αν ενοχλεί… για να πουλάει ο Μητσοτάκης με τον Μόσιαλο και την επιτροπή εμβόλια.

Αν υπήρχε δικαιοσύνη, θα έπρεπε η επιτροπή Τιραμόλα και ο ΠΘ να ήταν στη στενή μαζί με τον Λιγνάδη.


Comments