@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

6.6.21

O "επαγγελματισμός" ενός έγχρωμου σούργελου (Kamala Harris) που φιλοδοξεί να κυβερνήσει τον πλανήτη

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΗΛΙΘΙΟΙ - ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΟΛΙΤΗ: O "επαγγελματισμός" ενός έγχρωμου σούργελου που φιλοδοξει να κυβερνήσει τον πλανήτηToυ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ

Ένα απ’ τα πιο δυσάρεστα πράγματα ως προς την Kamala Harris, προοριζόμενη εξ αρχής για τον ρόλο της “πρώτης έγχρωμης γυναίκας προέδρου των ΗΠΑ”, είναι η ολική απουσία επαγγελματισμού από οτιδήποτε λέει ή κάνει.

Όταν την είχαν ρωτήσει, προ διμήνου, πότε σκόπευε να μεταβεί στα νότια σύνορα της χώρας για την μεταναστευτική κρίση που ήδη σοβούσε εκεί, είχε απαντήσει …“not today!!!”, ξεκαρδιζόμενη στα γέλια. (βλ.άνω video)

Ακόμα δεν έχει πάει, παρά το ότι ο “πρόεδρος Μπάιντεν” της έχει αναθέσει την καυτή πατάτα, και ενώ πλέον μιλάμε με αριθμούς, για την μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων 20 + χρόνων.

Το στιλ της κυρίας, οποτεδήποτε, σε οποιαδήποτε φάση κι αν τη δεις, θυμίζει περισσότερο άτομο που σαχλαμαρίζει με την παρέα του σε κάποιο ιδιωτικό χώρο, παρά άτομο που συν-διαχειρίζεται τις τύχες του μεγαλύτερου έθνους στον πλανήτη.

Μπορούμε να μιλάμε σχεδόν με βεβαιότητα για... κάποιου είδους ανισορροπία. Διαφορετικής τάξεως και μεγέθους από αυτήν του Dementia Joe, …ανισορροπία πάντως.

Στο κάτω video την βλέπουμε να σκουπίζει το χέρι στο παντελόνι της, μετά από χειραψία με τον πρόεδρο της Ν. Κορέας. Ξεκαρδιζόμενη στα γέλια, όπως πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@