@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

26.8.21

Οι Ταλιμπάν επισκεύασαν και διαθέτουν τουλάχιστον 3 ελικόπτερα Black Hawk


Αφγανιστάν: «Οι Ταλιμπάν επισκεύασαν και διαθέτουν τουλάχιστον 3 ελικόπτερα Black Hawk» [vid]

Πριν από λίγες ημέρες, όταν οι Ταλιμπάν προέλασαν προς την Καμπούλ, καταλαμβάνοντας σε χρόνο ρεκόρ την μία επαρχία μετά την άλλη, είχε γίνει γνωστό πως μεγάλο μέρος του οπλοστασίου που οι Αμερικανοί είχαν δώσει στον Αφγανικό Στρατό, έπεσαν στα χέρια των φανατικών μουσουλμάνων.

Το είχαν παραδεχθεί οι ίδιες οι Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ οι Ταλιμπάν δεν έχαναν την ευκαιρία να επιδείξουν τα «λάφυρά» τους.

Τότε πολλοί εξέφραζαν την απορία αν οι Ταλιμπάν διαθέτουν τις γνώσεις αφενός να επισκευάσουν τον οπλισμό που έπεφτε στα χέρια τους, αφετέρου αν έχουν στις τάξεις τους εξειδικευμένο προσωπικό για να λειτουργήσουν αυτό τον εξοπλισμό.

Τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο (με προέλευση τον Αφγανό χρήστη του Twitter Jahid Jalal) που φέρεται να δείχνει μέλη των Ταλιμπάν να έχουν επισκευάσει και να θέτουν σε λειτουργία ένα αμερικανικό ελικόπτερο Black Hawk.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, το βίντεο καταγράφηκε στο αεροδρόμιο της Κανταχάρ και οι Ταλιμπάν φέρονται να έχουν στη διάθεσή τους τουλάχιστον 3 ελικόπτερα UH-60A.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

https://www.onalert.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@