“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

BINTEO ΣΟΚ-ΙΝΔΙΑ: ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ


+18 Εμβολιακό Μακελειό; Σε στρατόπεδο στην Ινδία διάσπαρτα σώματα στρατιωτών ( τουλάχιστον 12) από ανακοπή καρδιάς αμέσως μετά το εμβόλιο;;; BINTEO ΣΟΚ



Κάτι τρομερό συνέβη σε στρατιώτες του XV Σώματος γνωστού κι ως 15ου Σώματος του Ινδικού στρατού που έχει την ευθύνη για τις επιχειρήσεις στην Κοιλάδα του Κασμίρ…Πρόκειται για πραγματική αναίμακτη σφαγή, για μακελειό…Τα σώματα τουλάχιστον 12 στρατιωτών είναι διάσπαρτα στο έδαφος σε εξωτερικό χώρο και σε γιατρείο.Οι συνάδελφοί τους είναι σε πανικό τους προσφέρουν απεγνωσμένα πρώτες βοήθειες κάνουν μαλάξεις. Πρόκειται πασιφανώς για ανθρώπους που έχουν υποστεί καρδιακή ανακοπή. Η ανάρτηση ισχυρίζεται ότι όλο αυτό προήλθε από το μαζικό εμβολιασμό των στρατιωτών και κατά τη διαδικασία του. Υπάρχουν εξοπλισμένα φορτηγάκια σαν βαν και τύπου μεγάλα τζιπ του στρατού που ενδεχομένως εκεί γίνονταν οι εμβολιασμοί στο στρατόπεδο πλησίον του παρακείμενου ιατρείου.


Αμέτρητα κορμιά στο έδαφος δεν προλαβαίνουν καν να τους μαζέψουν.. Αν είναι έτσι πρόκειται για μαζική εμβολιακή σφαγή έγκλημα κατά η ανθρωπότητας έγκλημα πολέμου των εταιριών!! Και θέλουν να κάνουν υποχρεωτικότητα και στα παιδιά του κόσμου που θα πάνε να υπηρετήσουν. Θα τελειώσει πολύ πολύ άσχημα αυτός ο πόλεμος κατά της ανθρωπότητας..

Είναι σκηνή πολέμου.

Σύμφωνα με άλλη εκδοχή που είναι κι η επικρατέστερη οι στρατιώτες μετά από 10 χλμ τρέξιμο και πεζοπορία υπέστησαν ανακοπές καρδιάς κι μεταφέρθηκαν ομαδικά από τα τζιπ στο γιατρείο. Αν σχετίζεται είναι ίσως το τραγικότερο γεγονός όπου πιστοποιείται ότι η μετεμβολιακή έντονη κόπωση και φυσική άσκηση σκοτώνει.. τουλάχιστον αποχή 2 εβδομάδες συνιστούν τώρα οι Βέλγοι καρδιολόγοι. Στην συνοριακή μεθόριο με Κίνα το 95 με 98% των στρατιωτών έχουν εμβολιαστεί.





Nεότερα στοιχεία αναφέρουν πως έχει εμβολιαστεί στον Ινδικό στρατό το 99% με α΄ δόση και το 75% και με τη β΄ δόση ως αρχές καλοκαιριού.

Μέσα στο καλοκαίρι προφανώς έλαβαν και τη β΄ οι υπολοιπόμενοι. Ωστόσο οι αρχές κατά την πάγια τακτική τους επιχειρούν να συγκαλύψουν το δράμα κι αναφέρουν πως σύμφωνα με τον α΄ απολογισμό ένας στρατιώτης πέθανε και άλλοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής αντοχής 10 χιλιομέτρων, ενώ μετέφεραν όπλα και φορτίο μάχης, ως μέρος ενός διαγωνισμού στρατευμάτων το πρωί, όταν ο καιρός ήταν ζεστός και υγρός. ( σσ θα μας πουν ότι είναι θύματα κλιματικής αλλαγής 30 στρατιώτες που πέφτουν νεκροί και τους κάνουν μαλάξεις)

Ένας στρατιώτης πέθανε και αρκετοί άλλοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση,( είναι ο πρώτος επίσημος απολογισμός κι αυτά από 21 Αυγούστου οπότε θα έχει γίνει τώρα πιο βαρύς εξ αντικειμένου) αφού περισσότεροι από 30 στρατιώτες κατέρρευσαν λόγω ζέστης και εξάντλησης κατά τη διάρκεια της συνηθισμένης εκπαίδευσης στο στρατιωτικό σταθμό Mamun κοντά στο Pathankot σήμερα. Εδώ έχουμε μαζικές καρδιακές ανακοπές στρατιωτών πρωτοφανές περιστατικό στα παγκόσμια στρατιωτικά χρονικά να χάνουν τουλάχιστον 10 τη ζωή τους μετά από εκπαίδευση ρουτίνας μια πορεία..

Οι εικόνες μιλούν μαζικές μαλάξεις σε πολλούς κι άλλοι αφημένοι στην τύχη τους γιατί πιθανόν έχουν χάσει ήδη και τη ζωή τους.Οι κλιματολογικές συνθήκες μπορούν όντως να επιβαρύνουν μια ήδη όμως επιβαρυμένη κατάσταση. Η έντονη μετεμβολιακή κόπωση προκαλεί καρδιολογικά προβλήματα είναι πλέον δεδομένο ιατρικά. Το ότι συνέβη στο στρατό μια ευαίσθητη υπηρεσία συν το γεγονός ότι υπάρχει παγκόσμια λογοκρισία για τυχόν παρενέργειες ή θανάτους οφείλουν να συνεκτιμηθούν στο να βγάλει κανείς τα συμπεράσματά του για το τι πραγματικά συνέβη. Είναι μετεμβολιακό μακελειό σφαγή κανονική ομαδικός τάφος για εμβολιασμένους στρατιώτες…κι ας το κρατά επτασφράγιστο η Υπηρεσία..

«Σε μια οργανωμένη, εποπτευόμενη και παρακολουθούμενη εκπαιδευτική δραστηριότητα κοντά στο Pathankot, λόγω των σοβαρών καιρικών συνθηκών, υπήρξε ένας θανατηφόρος τραυματισμός και λίγα άτομα εισήχθησαν στο MH Pathankot. Τα προσβεβλημένα άτομα παρακολουθούνται στενά και τους παρέχεται η απαραίτητη ιατρική περίθαλψη », δήλωσε αξιωματικός της Δυτικής Διοίκησης.

Το αναντίρρητο γεγονός είναι ότι πρόκειται για εμβολιασμένους κατά covid19 στρατιώτες που καταρρέουν με ανακοπές μετά από μια πορεία ρουτίνας!!

Υπάρχει τεράστια παγκόσμια λογοκρισία. Απλά κάποιος τολμηρός στρατιώτης με κίνδυνο της ζωής του βιντεοσκόπησε. Δεν θα παίξει πουθενά υπάρχει απόλυτη λογοκρισία…

dimpenews.com

Comments