@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

27.8.21

Πάτρα: Βρέθηκαν βλήματα σε αγωγό του Δασυλλίου


Η μαρτυρία κάνει λόγο για ύποπτες κινήσεις κατά τις μεταμεσονύκτιες ώρες με μεταφορά κιβωτίου από άγνωστα πρόσωπα.


«Πριν μερικές ημέρες, επιστρέφοντας στο σπίτι μου διέκρινα μέσα στο σκοτάδι, δύο πρόσωπα να βγαίνουν από την ανηφόρα κουβαλώντας ένα κιβώτιο. Μου έκανε εντύπωση, όχι μόνο για το προχωρημένο της ώρας (σ.σ. ήταν δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα), αλλά και για το γεγονός ότι φορούσαν καπέλα και μαύρες μάσκες για τον κορονοϊό στο πρόσωπο. Φοβήθηκα και γύρισα πίσω. Την επόμενη ημέρα κατηφόρισα στο σημείο από περιέργεια και εντόπισα αυτά τα πυρομαχικά…» 

Όπως μας διευκρινίζει, απαντώντας σε σχετική ερώτησή μας, δεν είχε αντιληφθεί παρόμοιες ή άλλες ύποπτες κινήσεις το προηγούμενο διάστημα, που να του κινήσουν την περιέργεια. Φοβούμενος για την ασφάλειά του, ο άνθρωπος αρνήθηκε όχι μόνο να μιλήσει στην κάμερα μας, αλλά και να αποτυπώσουμε τη φωνή του. Είναι φανερό ότι δεν θέλει «μπλεξίματα», άλλωστε για τον λόγο αυτό όπως φαίνεται, δεν απευθύνθηκε και στην Αστυνομία.

Ο φακός της «Π» βρέθηκε στο Δασύλλιο. Ο περίοικος μάς περίμενε στον κεντρικό δρόμο που οδηγεί στο Τουριστικό Περίπτερο, λίγο πριν το μέρος που βρίσκεται ενεγερμένη η προτομή του Φιλοδασικού Άγγελου Ρηγόπουλου. Μας οδηγεί στο σημείο εκείνο που βρίσκεται ένας αγωγός νερού. Πράγματι: Ανακαλύπτουμε πεταμένη μία δεσμίδα με βλήματα.

Αν όντως, η υποψία του συγκεκριμένου ανθρώπου είναι σωστή, είναι ίσως πιθανό κάποιοι να μετέφεραν οπλισμό που ίσως είχαν κρύψει στο συγκεκριμένο σημείο, άγνωστο πόσο καιρό πριν. Επίσης ζητούμενο είναι πόσα ακριβώς κιβώτια τελικά μεταφέρθηκαν, αφού ο αυτόπτης μάρτυρας στη θέα του πρώτο κιβωτίου που είδε, έφυγε φοβισμένος από το σημείο. Ποιοι ήσαν όμως αυτοί οι άγνωστοι μέσα στη νύχτα; Και αν πράγματι είναι σωστή η συλλογιστική αυτή που κάνει λόγο για μεταφορά όπλων, που βρισκόταν ακριβώς η κρυψώνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@