“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

"Ο πατέρας μου πέθανε λόγω του εμβολίου"

Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνουν μητέρα και κόρη, αναφέροντας στον φακό του zougla.gr ότι ο σύζυγος/πατέρας τους απεβίωσε εξαιτίας παρενεργειών που σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.

Πρόκειται για τις Ανθή Ζήλη και Κατερίνα Γανοσέλη, που μίλησαν αρχικά στο zougla.gr σχετικά με το ζήτημα της πρώτης, η οποία γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη και ζει από το 1968 στην Ελλάδα, ωστόσο λόγω και δικής της σοβαρής αμέλειας, το ελληνικό κράτος δεν την «αναγνωρίζει», με αποτέλεσμα να μην έχει πρόσβαση στις απαραίτητες για την επιβίωσή της δομές πρόνοιας.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή η Ανθή Ζήλη φιλοξενείται προσωρινά στην εστία της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών και η κόρη της θα μείνει μαζί της όσο χρειαστεί, μέχρι να επιλυθεί το πρόβλημά της.

Και οι δύο περιγράφουν τα γεγονότα ως εξής: ο 80 ετών άνδρας, ο οποίος, πέραν ενός εγκεφαλικού που είχε περάσει, έχαιρε άκρας υγείας, έκανε το εμβόλιο -την πρώτη δόση του Pfizer- στις 10 Απριλίου. Δέκα μέρες αργότερα ένιωσε πόνους στο στήθος και έντονη δυσφορία. Πήγε στο ΙΚΑ Ζωγράφου, όπου οι γιατροί εκεί του έγραψαν παραπεμπτικά για εξετάσεις, χωρίς ωστόσο να κρίνουν σκόπιμο ότι πρέπει να νοσηλευτεί.

Ο άνδρας επέστρεψε στο σπίτι του. Βρέθηκε νεκρός από τους γείτονες δύο μέρες αργότερα. 

Αιτία θανάτου; Θρόμβωση του μυοκαρδίου.

«Πέθανε λόγω της αναλγησίας των γιατρών, θα μπορούσαν να ήταν πιο υπεύθυνοι. Δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα, γιατί λένε ότι τα λάθη των γιατρών τα καλύπτει το χώμα. Το ξέρουμε όμως ότι ήταν από το εμβόλιο» επισημαίνουν οι δύο γυναίκες στον φακό του zougla.gr.

Δείτε το βίντεο με την καταγγελία: Ζούγκλα

Comments