@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

25.8.21

Το να μην μπορούν οι πολιτικοί και οι οικογένειές τους να κυκλοφορούν, είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο Ελευθερίας


Πέτσας: Το να χάσει κανείς το εισόδημά του είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο να κάνει το εμβόλιο


«Το να χάσει κανείς το εισόδημά του είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο να κάνει το εμβόλιο», εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Το να μην μπορούν οι πολιτικοί και οι οικογένειές τους να κυκλοφορούν, είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο Ελευθερίας

«Αυτό αποδείχθηκε από το άλμα που έγινε στα ποσοστά εμβολιασμών στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων για παράδειγμα και προσδοκούμε ότι τις επόμενες εβδομάδες ο εμβολιασμός θα επιταχυνθεί και στο λοιπό υγειονομικό προσωπικό αλλά και σε άλλες κατηγορίες εργαζόμενων», τόνισε στην ΕΡΤ μιλώντας στην εκπομπή «Από τις Έξι».

«Είμαστε εδώ για να προσαρμόζουμε μια στρατηγική πάντα προς τον κοινό στόχο, την προστασία της ανθρώπινης ζωής και φυσικά της οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας που έχει πληγεί πάρα πολύ τους τελευταίους 18 μήνες», συμπλήρωσε ο κ. Πέτσας, απαντώντας και σε ερώτηση για την Εκκλησία.

«Δεν εξαιρείται η Εκκλησία από τα μέτρα»

«Δεν νομίζω ότι εξαιρείται η Εκκλησία. Υπάρχουν ανακοινώσεις, και στη γενική παλέτα των μέτρων στις χθεσινές ανακοινώσεις, και για την Εκκλησία και την προσέλευση των πιστών», δήλωσε, αναφέροντας πως με την Εκκλησία, «όλο το προηγούμενο διάστημα είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και ήταν αρωγός στην όλη προσπάθεια».

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως «η τελευταία ανακοίνωση τέλος Ιουλίου, ήταν καθοριστική για να μπορέσουμε να επιταχύνουμε τις προσπάθειες εμβολιασμού και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας».

Τι απαντά για την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών;

Ερωτηθείς για την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών, είπε πως «είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αν κριθεί αναγκαίο. Πάντα αυτό είναι μια επιλογή αν επιδεινωθούν τα υγειονομικά δεδομένα. Ή αν αυτό κριθεί απαραίτητο από τους ειδικούς και για άλλες υπηρεσίες», αναφερόμενος στο θέμα της επέκτασης της σχετικής οδηγίας σε εκπαιδευτικούς και στρατιωτικούς.

Σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στο Δημόσιο, τόνισε πως «εξαρτάται από το προσωπικό και το αν είναι σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, δηλαδή όσοι έρχονται σε επικοινωνία με το κοινό. Αλλά αυτό θα το δούμε το φθινόπωρο, όσο προχωράει η πορεία της πανδημίας».
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ: Πέτσας: Το να χάσει κανείς το εισόδημά του είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο να κάνει το εμβόλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@