“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δύο ακόμη νεκροί από τα εμβόλια


Κατέληξε η 48χρονη από την Καλαμάτα η οποία νοσηλεύονταν στο Θριάσιο. Παρουσίασε αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου-Pfizer


Tην ίδια στιγμή στη Λάρισα νεαρή γυναίκα κοντά στα 35 κάνει διαρκείς αιμοπτύσεις μετά το εμβόλιο της Pfizer

Έχασε σήμερα το πρωί τη μάχη που έδινε κι έφυγε από τη ζωή, η 48χρονη γυναίκα από την περιοχή της Καλαμάτας που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο της Αττικής με αιμορραγία στον εγκέφαλο, μετά από επέμβαση αφαίρεσης θρόμβου-σύμφωνα με την protinews.com.gr.

Σύμφωνα με συγγενικά της πρόσωπα, ο θρόμβος προήλθε ως παρενέργεια του εμβολίου που έκανε για τον κορονοϊό.

Οι συγγενείς της ανέφεραν ότι η γυναίκα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έκανε το εμβόλιο, την πρώτη δόση στις 17 Ιουλίου, στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και μετά από ημέρες εμφάνισε υψηλή πίεση. Οι ενδελεχείς εξετάσεις στο Νοσοκομείο Καλαμάτας έδειξαν τελικά ότι δεν πέρασε έμφραγμα, αλλά το πρόβλημα οφειλόταν σε κλείσιμο – άνοιγμα αγγείου, που θεωρείται παρενέργεια του εμβολίου.

Αργότερα, όμως, μούδιασε το χέρι της και οι εξετάσεις στον εγκέφαλο έδειξαν κάποια ασπράδια, με αποτέλεσμα να διακομιστεί από το Κέντρο Υγεία στο Θριάσιο. Οι γιατροί, σύμφωνα πάντα με τους συγγενείς της άτυχης γυναίκας, έκαναν λόγο για παρενέργεια του εμβολίου – στα λόγια, όμως, όχι εγγράφως – και αρχικά δεν ανησυχούσαν. 

Ωστόσο, η γυναίκα παρουσίασε θρόμβο στον εγκέφαλο, στην κεντρική αρτηρία και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” στην Αθήνα για να απομακρυνθεί ο θρόμβος. Από την επέμβαση προκλήθηκε αιμορραγία, χρειάστηκε νέο χειρουργείο στο Θριάσιο και η 48χρονη γυναίκα για μέρες έδινε κρίσιμη μάχη για τη ζωή της, την οποία έχασε σήμερα το πρωί.

Tην ίδια στιγμή στη Λάρισα νεαρή γυναίκα κοντά στα 35 κάνει διαρκείς αιμοπτύσεις μετά το εμβόλιο της Pfizer ενώ τα περιστατικά των παρενεργειών των εμβολίων έχουν γίνει πλέον το πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα σε εμβολιασθέντες και μη ανά την Ελλάδα η είδηση που έρχεται από την Ιαπωνία με τα νοθευμένα με μαγνητικά σωματίδια φιαλίδια της Moderna είναι σοκαριστική. Ήδη 176.000 Ιάπωνες εμβολιάσθηκαν με την νοθευμένη παρτίδα.

https://kourdistoportocali.com/

Comments