@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

29.9.21

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΒΡΑΪΚΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ


Επίθεση αριστερών σε σχολεία της Θεσσαλονίκης - Ξυλοκοπήθηκαν ανηλεώς από τους μαθητές (βίντεο)


Τον γύρo της Ελλάδας κάνουν οι σκηνές βίας μεταξύ αριστερών οργανώσεων και μαθητών του 1ου και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Την Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου μέλη της ΚΝΕ μοίραζαν φυλλάδια έξω από τα δύο ΕΠΑΛ, γεγονός που εξόργισε τους μαθητές, οποίοι τους εκδίωξαν κακήν κακώς.

Σε απάντηση την επομένη ημέρα, αριστερές οργανώσεις (φοιτητικοί σύλλογοι κατά τα συστημικά ΜΜΕ) οργάνωσαν «αντιφασιστική» πορεία έξω από τα δύο επαγγελματικά λύκεια κρατώντας λοστούς και φορώντας κράνη(!), που είχε ως αποτέλεσμα τις σκηνές βίας μεταξύ μαθητών και κομμουνιστών με τους δεύτερους να τρέπονται σε φυγή, όπως φαίνεται από τα βίντεο που κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Οι αριστερές οργανώσεις δεν το έβαλαν κάτω και σήμερα πάλι βρέθηκαν έξω από τα δύο ΕΠΑΛ αναζητώντας «ρεβάνς», χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία καθώς στο σημείο βρίσκονταν και ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, οι οποίες όπως αποδεικνύεται τους προστάτεψαν από αντεπιθέσεις των μαθητών, ενώ εκπρόσωποί των αριστερών διαμαρτύρονταν στους δημοσιογράφους για την απουσία της αστυνομίας.

Οργή έχουν προκαλέσει τα συστημικά ΜΜΕ τα οποία σε μια προσπάθεια να καλύψουν την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προστατέψει τα σχολεία από την μανία των αριστεριστών βάφτισαν ως φασίστες και ναζί όλους τους μαθητές όχι ενός αλλά δύο λυκείων που απλά δεν έμειναν απαθείς στην επέλαση των κομμουνιστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.