“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ - Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙ...

Αυτό επανελήφθη με σφαγή της Μαγδαληνής Καμαρώκα και του εξάχρονου υιού της.

Ο μικρούλης, λόγω ηλικίας ούτε είχε ιδέες ούτε αντιθέσεις με το ΚΚΕ, μα ούτε και μπορούσε να είχε βλάψει κάποιον, ώστε να τιμωρηθή για λόγους αντεκδικήσεως ή διαφορών.

Την Καμαρώκα μαζί με το παιδί της, συνέλαβαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΑΣίται εισβάλλοντας στο σπίτι τους. Αφού το λεηλάτησαν, τους πήραν και τους οδήγησαν σ’ ένα σημείο της Αράπιτσας.

Εκεί κακοποίησαν την ανυπεράσπιστη Ναουσσαία και μπροστά στα μάτια της, έκοψαν κομμάτια το κορμί του παιδιού της, και ενώ η ίδια σφάδαζε και θρηνολογούσε, έρριξαν τα διάφορα μέλη του σώματός του στο ποτάμι.


Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Παύλος Φύσσας: Μεγάλη αντιφασιστική συγκέντρωση στο Κερατσίνι ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του

ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΕΒΡΑΙΑ ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ; 

ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!...

Το μήνυμα ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΑΓΔΑΣ ΦΥΣΣΑ ΕΙΝΑΙ  ότι «δεν τελειώσαμε με τον φασισμό» έστειλε η Μάγδα Φύσσα. 

Σε ένα σύντομο μήνυμά της, κατά την συγκέντρωση στο Κερατσίνι, η μητέρα του Παύλου Φύσσα τόνισε:

«Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό. Βάλαμε την εγκληματική οργάνωση στη φυλακή, αλλά ο φασισμός είναι εκεί έξω και οι ψηφοφόροι της είναι εκεί έξω».




ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!...


Στις 3 Μαΐου 1941, κι αφού είχαν εισέλθει οι Γερμανοί στην Αθήνα, εκδίδεται ένα μανιφέστο του ΚΚΕ, το οποίο στην ουσία καταδικάζει την άρνηση της Ελλάδος να υποταχθεί αμαχητί στον Άξονα και η οποία άρνηση «έγινε αιτία να προκαλέσει και τη χιτλερική εισβολή».


Κατά το υπόλοιπο της Κατοχής ο Γλέζος έκανε «αντίσταση» ως υπάλληλος του δήμου Αθηναίων, γιατί όπως υποστήριξε παρ’ ότι πήγε εθελοντής στο αλβανικό μέτωπο, δεν τον δέχθηκαν λόγω ηλικίας (20 χρονών γομάρι, εθελοντής, αρτιμελής, και δεν τον δέχτηκαν, λες και περίσσευε το έμψυχο υλικό· είναι να απορεί κανείς…).

Comments