@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

15.9.21

Εμβολιασμένοι γιατροί με ΚΟΡΟΝΑΪΟ.... Ποιούς θέλουν να δολοφονήσουν;


Θετικός στον κορονοϊό ο υπεύθυνος ιατρός εμβολιαστικού κέντρου...

Με κορωνοϊό ο υπεύθυνος ιατρός του Εμβολιαστικού Κέντρου Πύλης Ι. Κουτσονάσιος

Εντείνεται η ανησυχία στο Κέντρο Υγείας Πύλης, το οποίο λειτουργεί και ως ένα από τα Εμβολιαστικά Κέντρα της Pfizer στο ν. Τρικάλων. 

Όπως αποκάλυψε το trikalavoice.gr (ΕΔΩ) ήδη νοσούν από την περασμένη εβδομάδα τρεις εργαζόμενοι αυτού, πλήρως εμβολιασμένοι, ενώ όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο επικεφαλής και υπεύθυνος ιατρός του Εμβολιαστικού Κέντρου Ιωάννης Κουτσονάσιος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η ανησυχία γίνεται μεγαλύτερη καθώς ο ίδιος συμμετείχε σε κατ’ οίκον εμβολιασμούς τις προηγούμενες μέρες, ενώ οι πληροφορίες του trikalavoice.gr μιλούν για ακόμη ένα “ύποπτο” περιστατικό υγειονομικού του συγκεκριμένου Κ.Υ. που αναμένεται οριστικοποιηθεί ως θετικό ή αρνητικό εντός των επόμενων ωρών. 

Γεννούνται δε ερωτηματικά για το πως θα λειτουργήσει το Εμβολιαστικό Κέντρο, αλλά και οι υγειονομικές υπηρεσίες του Κ.Υ. τις επόμενες μέρες με ήδη τέσσερα (4) επιβεβαιωμένα περιστατικά.

Πηγή: trikalavoice.gr / 
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/blog-post_9211.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@