@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

27.9.21

Νέα δεδομένα, θα εμβολιάζεσαι μέχρι να ξεψυχίσεις ή να μεταλαχθείς διότι η σελήνη δεν έχει ενέργεια


«Βόμβες» Μπουρλά! Eμβολιασμοί κάθε χρόνο για τον κορωνοιό (video)

Ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer κάνει λόγο για πιθανή εξέλιξη του ιού σε... εποχική γρίπη


Η πανδημία δεν θα είναι πανδημία τους επόμενους μήνες προβλέπει ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά και χαρακτηρίζει «απλή γρίπη» την πιθανή εξέλιξη του κορωνοϊού που έχει προκαλέσει κοινωνική και οικονομική ασφυξία εδώ και σχεδόν δύο χρόνια σε χώρες του πλανήτη που εφάρμοσαν σκληρά μέτρα.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer σε δηλώσεις του στο ABC News, προβλέπει αυτό που αναφέρουν αρκετοί γιατροί έως τώρα οι οποίοι έχουν δεχτεί σφοδρό πόλεμο από το κυβερνητικό επιτελείο. Τι δηλαδή; Ότι ο κορωνοϊός ήρθε για να μείνει ως μια εποχική γρίπη.

Ο Μπουρλά κλήθηκε να τοποθετηθεί για το σχόλιο του διευθύνοντος συμβούλου της Moderna, Στεφάν Μπανσέλ ο οποίος προέβλεψε ότι η πανδημία θα τελειώσει μέσα στον επόμενο χρόνο: «Συμφωνώ με την άποψη ότι μέσα σε ένα χρόνο θα μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως νέες μεταλλάξεις θα πάψουν να μας απασχολούν» σχολίασε και πρόσθεσε ότι ο κορωνοϊός πιθανότατα θα εξελιχθεί σε εποχική γρίπη για την οποία θα απαιτείται ετήσιος εμβολιασμός ενάντια στις μεταλλάξεις: «Νομίζω ότι το πιο πιθανό σενάριο είναι οι ετήσιοι εμβολιασμοί. 

Αλλά δεν το γνωρίζουμε πραγματικά. 

Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τα δεδομένα» απάντησε ο CEO της Pfizer που είδε τα κέρδη της εταιρείας του να εκτοξεύονται φέτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@