@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

29.9.21

ΤΟ "ΚΙΣ" ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ; Η "CIA" ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ

Την καθοδήγηση της οργάνωσης (ΟΠΛΑ) είχαν δύο ΕΒΡΑΙΟΙ στελέχη του ΚΚΕ ο Τάκης Παπαγεωργίου και ο Αλβανός Ακίνδυνος που οργάνωσε την "επιχείρηση"ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΚΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

Επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης: Έξι συλλήψεις και 40 προσαγωγές, όλοι τους ανήλικοι εξωσχολικοί!Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι συλληφθέντες είναι όλοι τους ανήλικοι εξωσχολικοί, ηλικίας 15 έως 17,5 ετών, οι οποίοι, οπλισμένοι με σουγιάδες και λοστούς, είχαν καταφθάσει στο σχολικό συγκρότημα για να «ενισχύσουν» τα επεισόδια. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή και, κατά περίπτωση, για απείθεια, ενώ, όσον αφορά στους υπόλοιπους 34 από τους προσαχθέντες, αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι τους.

ΟΙ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΔεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.