“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ - Η Dominique πλέον, βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι

ΠΩ ΣΚΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑ

Μια γυναίκα 30 ετών εξακολουθεί να αναζητάει απαντήσεις 6 μήνες μετά την εμφάνιση νευρολογικών επιπλοκών με το εμβόλιο Pfizer


Η περιπέτεια μιας νέας γυναίκας μετά τον εμβολιασμό της... 6 μήνες μετά χωρίς θεραπεία και με πολλά αναπάντητα ερωτήματα

Μια νέα γυναίκα 30 ετών εξακολουθεί να αναζητάει απαντήσεις 6 μήνες μετά το εμβόλιο της Pfizer… μετά την πρώτη δόση υπέστη νευρολογικές επιπλοκές

Η Dominique De Silva περιέγραψε την απογοήτευσή της προσπαθώντας να πάρει απαντήσεις για τις νευρολογικές επιπλοκές που ανέπτυξε μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer

Οι γιατροί αρνήθηκαν να συνδέσουν το εμβόλιο της Pfizer με τα συμπτώματα της αν και κάποιοι αναγνώρισαν ότι είναι παρενέργεια από το εμβόλιο.

Η Dominique De Silva ανέπτυξε μια μακρά λίστα καταθλιπτικών καταστάσεων, συμπεριλαμβανομένων σοβαρών νευρολογικών επιπλοκών, πόνου και μερικές φορές, αδυναμίας να περπατήσει, μετά την πρώτη της δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σε συνέντευξή της στο The Defender, η Dominique, όπως περιέγραψε μετακόμιζε από το Λας Βέγκας στη Βόρεια Καρολίνα για να ξεκινήσει τη νέα της ζωή, να παντρευτεί και να ασχοληθεί με την ακίνητη περιουσία όταν αποφάσισε να εμβολιαστεί.

Επειδή ζει μόνο η μητέρα της ήθελε να την προστατεύσει και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να εμβολιαστεί.

«Ο Covid 19 με έτρωγε στο σημείο που σκούπιζα με επιμέλεια πολλά πράγματα, έμενα μακριά από τους φίλους μου, χρησιμοποιούσα απολυμαντικό χεριών συνεχώς και ζούσα με φόβο μην αρρωστήσω».

«Φυσικά, όταν είχα την ευκαιρία να κάνω το εμβόλιο το έκανα το συντομότερο δυνατό γιατί ήμουν έτοιμη για τη ζωή για να επιστρέψω όπως ήταν πριν».

Στις 18 Μαρτίου –– δύο ημέρες πριν από τη μεγάλη της κίνηση– εκείνη και ο σύζυγός της έλαβαν την πρώτη και μοναδική δόση του εμβολίου της Pfizer.

Λίγο αργότερα, η Dominique είπε ότι ένιωσε την τυπική κούραση για την οποία την είχαν προειδοποιήσει πριν κάνει το εμβόλιο, αλλά παρατήρησε επίσης αλλαγές στην όρασή της.

«Ένιωθα ότι όλα ήταν εξαιρετικά φωτεινά και πάρα πολλά στα μάτια μου»

Η Dominique είπε ότι ένιωθε απαίσια, αλλά σκέφτηκε ότι ίσως ήταν κουρασμένη λόγω των ετοιμασιών της μετακόμισης.

«Ένιωσα ότι ο εγκέφαλός μου ήταν άρρωστος», είπε. «Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος που μπορώ να το περιγράψω γιατί είναι ένα συναίσθημα που δεν είχα ποτέ πριν».

Την επόμενη μέρα η Dominique ανέβηκε στο τραμ για το αεροδρόμιο και είπε ότι ένιωθε ότι ένας ελέφαντας καθόταν στο στήθος της.

«Δεν ήξερα τι συνέβαινε με την καρδιά μου, αλλά δεν ένιωθα καλά», ανέφερε.

«Πριν μπω στο αεροπλάνο, με χτύπησε μια πολύ μεγάλη ημικρανία και η όραση μου έγινε πιο θολή».

Μέσα σε δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό με Pfizer, η Dominique παρατήρησε κράμπες στα πόδια της που εξελίχθηκαν σε πόνο.

Περπατούσα και έπρεπε να κρατηθώ νομίζω ότι θα έπεφτα.

«Τα πόδια μου ήταν αδύναμα και μουδιασμένα και είχα πρόβλημα στο περπάτημα. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησα ότι το εμβόλιο μου είχε κάνει κάτι ».

Η επίσκεψη σε γιατρό

«Ο άντρας μου με πήγε στο νοσοκομείο εκείνο το βράδυ και με εισήγαγαν».

«Ενημέρωσα τον γιατρό ότι είχα κάνει το εμβόλιο μου πριν από 15 ημέρες…ωστόσο ο γιατρός που είπε ότι αυτό που βίωσα δεν συνδέεται απολύτως με το εμβόλιο».

Μετά από πλήρη μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου και σπονδυλικής στήλης μαζί με αμέτρητες εξετάσεις αίματος, ο νευρολόγος που εφημερεύει δεν μπόρεσε να βρει την αιτία των συμπτωμάτων της Dominique.

Παρόλο που αποκλείστηκαν ορισμένες καταστάσεις, τα συμπτώματά της δεν αντιμετωπίστηκαν ή επιλύθηκαν και της είπαν να παρακολουθήσει έναν νευρολόγο.

Αφού περίμενε μήνες για να έρθει σε επαφή με τρεις διαφορετικούς νευρολόγους, είπε ότι άρχισαν να εμφανίζονται πολλά άλλα συμπτώματα, όπως ζάλη και ίλιγγος, αϋπνία, πόνος στα πόδια, έντονοι πόνοι, αδυναμία, δυσκολία στο περπάτημα, ομίχλη στον εγκέφαλο, βραχυπρόθεσμα απώλεια μνήμης, προβλήματα όρασης, κύματα άγχους, έλλειψη αίσθησης σε όλο το σώμα, προβλήματα αντίληψης, τρόμος στο δεξί χέρι, εμβοές στο δεξί αυτί, μυϊκές συσπάσεις, ακούσιες κινήσεις των ματιών κ.α..

Ο πρώτος νευρολόγος είπε στην Dominique ότι μάλλον ευθύνονται τα εμβόλια, αλλά δεν ήταν σίγουρος τι να κάνει γι 'αυτό».

Στη συνέχεια, η Dominique επισκέφτηκε έναν παραδοσιακό νευρολόγο.

Ο νευρολόγος εξέτασε τη μαγνητική τομογραφία της Dominique και είπε ότι «δεν υπάρχει τίποτα» και ότι έπρεπε να δει έναν φυσικοθεραπευτή.

Στη συνέχεια, η Dominique πήγε σε έναν τρίτο νευρολόγο που «την άκουσε καθαρά».

Ο νευρολόγος της είπε: «το εμβόλιο σου προκάλεσε αυτές τις παρενέργειες».

Ο γιατρός είπε στη Dominique ότι βίωνε δυστονικές καταιγίδες και συνέστησε γλουταθειόνη και άλλα συμπληρώματα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Σύμφωνα με το Journal of Clinical Movement Disorders , μια δυστονική καταιγίδα είναι μια τρομακτική υπερκινητική διαταραχή κίνησης.

Τα κλινικά χαρακτηριστικά της δυστονικής καταιγίδας περιλαμβάνουν πυρετό, ταχυκαρδία, ταχύπνοια ή αναπνευστική αλλαγή, υπέρταση, εφίδρωση και αυτόνομη αστάθεια. Η δυστονία μπορεί να είναι τονωτική (δηλαδή παρατεταμένη στάση σώματος) ή φασική (δηλαδή ακανόνιστο τράνταγμα).

Ο πόνος είναι κοινός και συχνά απαιτεί επιθετικό συμπτωματικό έλεγχο.

Η Dominique εισήχθη σε ειδικό νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις και διάγνωση, αλλά επρόκειτο να είναι μια αναμονή τεσσάρων μηνών.

Τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν που πήγε στα επείγοντα για να μπορέσει να δει και υπέστη και ένα «επεισόδιο» που έκανε τελικά αξονική τομογραφία για να αποκλείσει ότι ήταν εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ακόμη και εάν ήταν από το εμβόλιο δεν υπάρχει θεραπεία

Η Dominique είπε ότι ο γιατρός δεν αναγνώρισε την παρενέργεια και είπε ότι ακόμη και εάν το προκάλεσε όλο αυτό το εμβόλιο, δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

Ωστόσο, η βοηθός του ιατρού και η νοσοκόμα που είχαν δει πολλά περιστατικά, αναγνώρισαν αυτό που βίωνε, ότι το προκάλεσε το εμβόλιο.

Ενώ ήταν στο νοσοκομείο, η Dominique έκανε tests για να ελέγξει τους θρόμβους αίματος.

Το αποτέλεσμα ήταν θετικό.


Ένας άλλος ιατρός της είπε «Δεν θα σου αρέσει αυτό που έχω να πω, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι ψυχοσωματικό και πρέπει να δεις έναν ειδικό ιατρό, δεν έχει τίποτε».

Η Dominique επικοινώνησε με δύο νευρολόγους και έναν γιατρό στη Νέα Υόρκη, οι οποίοι έκαναν εξέταση αίματος και εκτεταμένες εξετάσεις.

Η PET-MRI της Dominique, η μελέτη νευρικού EMG, η δοκιμή νευρικής αγωγιμότητας και η βιοψία του δέρματος ήταν άσχημες.

Η Dominique διαγνώστηκε με σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας (POTS), μια κατάσταση που δεν είχε πριν από τον εμβολιασμό, και αυτοάνοση χρόνια απομυελινωτική πολυραδιονευροπάθεια, ένα σπάνιο είδος αυτοάνοσης διαταραχής όπου το σώμα επιτίθεται στα λιπαρά καλύμματα των ινών που μονώνουν και προστατεύουν τα νεύρα.

Ευθύνεται το εμβόλιο

Η Dominique είπε ότι ο γιατρός της στη Νέα Υόρκη πιστεύει στα εμβόλια, αλλά είπε ότι «προφανώς είχε μια κακή αντίδραση απέναντι στα εμβόλια».

Έστειλε τα αποτελέσματά της σε ένα άλλο νευρολόγο σε μεγάλο ινστιτούτο, ο οποίος είπε ότι τα συμπτώματά της ήταν «μόνο στο κεφάλι της».

Η Dominique δεν είχε μολυνθεί από COVID και είχε ιστορικό αυτοάνοσης θυρεοειδίτιδας Χασιμότο, αν και ήταν σε ύφεση από το 2019.

Επικοινώνησε με ένα μέλος του Κογκρέσου για να ενημερώσει για τις παρενέργειες από το εμβόλιο, ο οποίος της είπε «να το δημοσιοποιήσει στο σύστημα VAERS, στο CDC και στην φαρμακευτική εταιρία».

Υπέβαλε μια αναφορά στο σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων εμβολίου (VAERS) και επικοινώνησε με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) για τις παρενέργειες από το εμβόλιο.

Η Dominique βρήκε το θάρρος να μοιραστεί την ιστορία της στο Instagram και έγινε viral, αλλά επίσης στοχοποιήθηκε, εκφοβίστηκε, της έστειλαν μηνύματα μίσους και δέχτηκε απειλές.

Είπε ότι από τότε έχει συναντήσει πολλούς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν τα ίδια ή παραπλήσια προβλήματα και αναγκάζονται να καλύψουν με δικά τους μέσα την θεραπεία τους.

Η Dominique δεν οδηγεί πλέον αυτοκίνητο και δεν μπορεί να εργαστεί, πλέον βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Παρόλο που η Dominique δήλωσε ότι πιστεύει στην ελευθερία επιλογής, ούτε αυτή ούτε ο σύζυγός της θα λάβουν περαιτέρω δόσεις οποιουδήποτε εμβολίου Covid 19.

«Αυτό συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους, απλώς δεν θέλουν να μιλήσουν».

Πάνω από 14.400 αναφορές

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του VAERS, έχουν υπάρξει 14.485 συνολικές αναφορές δυστονίας, δυστονικού τρόμου, νευροεκφυλιστικών διαταραχών, νευρολογικών συμπτωμάτων, νευροπάθειας, πολυνευροπάθειας και τρόμου μετά τον εμβολιασμό κατά του Civid 19.

Πηγή: bankingnews.gr / https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/09/30-6-pfizer.html

Comments