@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε

Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", ε
Ο Γιαχβέ, ο Χαλδαιικός θεός της μαγγανείας, γεμάτος έπαρση για την κρυφή αποτελεσματικότητά του, υπόσχεται μαζικό ξεδιψαστικό (διατροφικό) πειθαναγκασμό και απειλώντας (δια στόματος προφητών), ομολογεί ξεκάθαρα την συγκεκριμένη μεθόδευσή του: «(Ο΄):το πνεύμα αυτού (του Γιαχβέ) ως ύδωρ εν φάραγγι (Β.Β.): η πνοή του σαν χείμαρρος που φτάνει ως τον λαιμό των ανθρώπων. Θα κοσκινίσει τα έθνη με της καταστροφής το κόσκινο, θα βάλει χαλινάρι στα σαγόνια των λαών και θα τους οδηγήσει όπου δεν θέλουν» Ησαΐας Λ΄2***Η φοβερή αυτή "στέρνα" απ’ την οποία κανείς δεν ξέρει τι είδους νερό θα πιούμε εμείς τα "ζωντανά", είναι ο βιβλικός Αρμαγεδδών! ***Ο Αβραάμ, ήταν ο πρώτος που κήρυξε κρυφό διαμελιστικό πόλεμο κατά των εθνών και συνέλαβε την ιδέα των συντηρούμενων κερδοφόρων δεινών!

16.9.21

Dynamic Guard 21-II: Η προσπάθεια υποβάθμισης της τουρκικής συμμετοχής από Π.Ν και... media


Dynamic Guard 21-II: Συνεκπαίδευση Ελλάδας – Τουρκίας


Η προσπάθεια υποβάθμισης της τουρκικής συμμετοχής από Π.Ν και... media

Ένα ακόμη βήμα στην κατεύθυνση άμβλυνσης της έντασης και οικοδόμησης εμπιστοσύνης πραγματοποίησαν Ελλάδα και Τουρκία, με τη συνεκπαίδευση μονάδων στην άσκηση Dynamic Guard 2021, στο πλαίσιο του NATO.

Η συνεκπαίδευση στο πλαίσιο της δύναμης SNMG-2 ITS, του NATO

με συμμετοχή της φρεγάτας Ίμβρος της Τουρκίας

Οι δυνάμεις χρησιμοποίησαν τον ναύσταθμο της Σούδας και την 115 ΠΜ

Ηγετικό ρόλο έπαιξε η Ελλάδα στην Άσκηση του NATO Dynamic Guard είχαν οι ελληνικές δυνάμεις, ενώ στην άσκηση συμμετείχαν δυνάμεις από Ιταλία και Τουρκία.

Οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις συμμετείχαν με τις φρεγάτες «Αδρίας» και «Ναβαρίνον», το πλοίο γενικής υποστήριξης «Προμηθεύς», το ταχύ περιπολικό κατευθυνόμενων βλημάτων «Γρηγορόπουλος», ένα ελικόπτερο S-70B και μαχητικά αεροσκάφη F-16. Η Ελλάδα παρείχε, επιπλέον, λιμενικές ευκολίες στη ναυτική βάση της Σούδας, καθώς και εξυπηρέτηση των αεροπορικών μέσων στην 115 Πτέρυγα Μάχης στην Κρήτη.

Επίσης, όπως αναφέρεται στο ανακοινωθέν, στην άσκηση συμμετείχαν, επίσης, οι μονάδες της SNMG-2 ITS VIRGINIO FASAN, TCG GOKSEADA, ESPS CANTABRIA καθώς και μέσα του Διακλαδικού Επιτελείου Ηλεκτρονικού Πολέμου του ΝΑΤΟ (Joint Electronic Warfare Core Staff-JEWCS).

Dynamic Guard 21-II: Συνεκπαίδευση Ελλάδας – Τουρκίας

Η TCG Gokseada (Ίμβρος) είναι η παλαιότερη εν υπηρεσία φρεγάτα του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, την οποία παραχώρησαν οι ΗΠΑ, μετά την κατά λάθος βύθιση πλοίου.

Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο συνεκπαιδεύσεων και συνεργασιών που σχεδιάζει και διεξάγει το ΓΕΕΘΑ με έμφαση στον ηλεκτρονικό πόλεμο στο αεροναυτικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής της Κρήτης, με ανάδειξη για ακόμα μία φορά της στρατηγικής αξίας των στρατιωτικών ευκολιών και εγκαταστάσεων του νησιού σε διακλαδικό επίπεδο και διασυμμαχικό πλαίσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@