@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ
ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ - ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

13.10.21

ΑΤΤΙΛΑΣ 1 ΚΑΙ ΑΤΤΙΛΑΣ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ


Μόλις ολοκληρώθηκε ο ΑΤΤΙΛΑ 1,
Ο ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ έστειλε τον Καραμανλή στην Ελλάδα, ο οποίος είχε συμφωνήσει να μην ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ για τον ΑΤΤΙΛΑ 2, ο οποίος πραγματοποιήθηκε επί πρωθυπουργίας του. 

Έχω μια απορία, δικαιολογημένη, γιατί ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ βρισκόταν στη φυλακή για την υπόθεση της Κύπρου κυρίως, και όχι ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;

Δύο ώρες αργότερα, αφού ο Σίσκο είχε επισκεφθεί τους Βρεττανούς, συναντήθηκε και πάλι με τον Ετσεβίτ. Ήταν έξαλλος με τους Βρεττανούς. « οι μπάσταρδοι θέλουν να κερδίσουν χρόνο…», είπε στον Ετσεβίτ.

 Έχω τη σύμφωνη γνώμη του ΕΒΡΑΙΟΥ Κίσσιγκερ. Προχωρήστε…. Φεύγω για την Αθήνα για συνομιλίες. Θα φροντίσω να τους ακινητοποιήσω, παραπληροφορώντας τους!...» . 

Στην πρώτη συνάντηση του ο Σίσκο κατόρθωσε να πείσει τον Ιωαννίδη ότι τελικά οι Τούρκοι δεν θα αποτολμούσαν απόβαση στο νησί, επειδή σε αντίθετη περίπτωση θα κατάρρεε η Ατλαντική Συμμαχία!...

Παράλληλα ο Σίσκο είχε συμφωνήσει με τους ειδικούς πράκτορες της NSA, οι οποίοι πρόσεχαν τον Ιωαννίδη και την κατάλληλη στιγμή θα τον ακινητοποιούσαν στο σπίτι του ή θα τον σκότωναν (όλα αυτά τις κρίσιμες ώρες της απόβασης των Τούρκων στην Κύπρο).

Από την άλλη πλευρά, είχαν τη συνεπή συνεργασία Μπονάνου- Αραπάκη. 

Ο Δ. Ιωαννίδης βασιζόταν πολύ στον ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ γαμπρό του ΑΛΑΖΡΑΚΗ, όσο και στον Ελληνοαμερικανό πράκτορα (CIA) Πητ Κορομηλά. Ο Κορομηλάς τον διαβεβαίωνε μέχρι την τελευταία στιγμή ότι οι Αμερικανοί δεν πρόκειται να επιτρέψουν τουρκική απόβαση στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

@!ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 100 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!@