@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.10.21

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΙΣ 17Ης ΝΟΕΜΒΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;

 

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗ

Η 17 Νοέμβρη σκότωσε και τον Αλέξανδρο Αθανασιάδη-Μποδοσάκη όταν αυτός θέλησε να αυξήσει την τιμή του νικελίου πριν φτάσει στην σημερινή της εξωφρενική τιμή των 16.000 $ ο τόνος, τρεις μέρες νωρίτερα.

Τίθεται το μεγάλο ερώτημα γιατί. 

Ξέρετε κύριε Πρόεδρε, ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, όπως γράφω και στον Πρωθυπουργό, ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ότι ο κύριος Μητσοτάκης έκλεισε το εργοστάσιο του χρωμίου στο Βόλο που έφερνε 50.000.000 $ στην Ελλάδα. Και αφού το έκλεισε ο κ. Μητσοτάκης γιατί δεν το ξανάνοιξε ο κ. Σημίτης. Και αφού δεν το άνοιξε ο κ. Σημίτης γιατί δεν το ξανανοίγουμε σήμερα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.