“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Αυξήθηκαν κατά 72% τα έξοδα προσωπικού στην τουρκική MİT - Και τα μέλη των εβραίων αναρχικών δεν έχουν παρουσιάσει έργο, δηλαδή δολοφονίες μαθητών;

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΡΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;


Τα έξοδα προσωπικού στη MİT, την Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας, αυξήθηκαν κατά 72%, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα που αναμεταδίδεται από το Βαλκανικό Περισκόπιο.


«Τα έξοδα προσωπικού στη MİT αυξήθηκαν κατά 72% σε σύγκριση με το 2016, όταν έγινε η προδοτική απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου.

»Οι δαπάνες προσωπικού πληροφοριών, που ήταν 768 εκατομμύρια 877 χιλιάδες λίρες το 2016, αυξήθηκαν σε 1 δισεκατομμύριο 319 εκατομμύρια 781 χιλιάδες λίρες το 2020», σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Sözcü.

Ο λόγος της αύξησης είναι η νέα πολιτική απασχόλησης, η πρόσληψη μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών και γλωσσομαθών και οι δαπάνες που γίνονται για τοπικά δίκτυα πληροφοριών σε χώρες όπου βρίσκονται φυγάδες γκιουλενιστές.

Το νέο κτήριο της MİT στην Άγκυρα εγκαινιάστηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020.

Ο Κούρδος εξωμότης Χακάν Φιντάν βρίσκεται στο τιμόνι των μυστικών υπηρεσιών εδώ και 11 χρόνια.

Ο Φιντάν έκανε μια ριζική αλλαγή στην απασχόληση του προσωπικού μετά τις 15 Ιουλίου 2016.

Ενώ οι κατηγορούμενοι ως γκιουλενιστές υπάλληλοι της υπηρεσίας, διπλωμάτες με απόσπαση, προσωρινό στρατιωτικό και αστυνομικό προσωπικό απολύθηκαν, στη θέση τους προσλήφθηκαν πολλοί προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικοί, ειδικοί στις επικοινωνίες και γλωσσομαθείς.

Σημαντική αύξηση παρατηρήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και στα μυστικά κονδύλια της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Comments