@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.10.21

Αυξήθηκαν κατά 72% τα έξοδα προσωπικού στην τουρκική MİT - Και τα μέλη των εβραίων αναρχικών δεν έχουν παρουσιάσει έργο, δηλαδή δολοφονίες μαθητών;

ΕΠΙΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ; ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΕΡΓΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝΤΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ;


Τα έξοδα προσωπικού στη MİT, την Εθνική Οργάνωση Πληροφοριών της Τουρκίας, αυξήθηκαν κατά 72%, σημειώνει τούρκικο δημοσίευμα που αναμεταδίδεται από το Βαλκανικό Περισκόπιο.


«Τα έξοδα προσωπικού στη MİT αυξήθηκαν κατά 72% σε σύγκριση με το 2016, όταν έγινε η προδοτική απόπειρα πραξικοπήματος στις 15 Ιουλίου.

»Οι δαπάνες προσωπικού πληροφοριών, που ήταν 768 εκατομμύρια 877 χιλιάδες λίρες το 2016, αυξήθηκαν σε 1 δισεκατομμύριο 319 εκατομμύρια 781 χιλιάδες λίρες το 2020», σημειώνει η τουρκική εφημερίδα Sözcü.

Ο λόγος της αύξησης είναι η νέα πολιτική απασχόλησης, η πρόσληψη μεγάλου αριθμού ηλεκτρονικών και γλωσσομαθών και οι δαπάνες που γίνονται για τοπικά δίκτυα πληροφοριών σε χώρες όπου βρίσκονται φυγάδες γκιουλενιστές.

Το νέο κτήριο της MİT στην Άγκυρα εγκαινιάστηκε στις 6 Ιανουαρίου 2020.

Ο Κούρδος εξωμότης Χακάν Φιντάν βρίσκεται στο τιμόνι των μυστικών υπηρεσιών εδώ και 11 χρόνια.

Ο Φιντάν έκανε μια ριζική αλλαγή στην απασχόληση του προσωπικού μετά τις 15 Ιουλίου 2016.

Ενώ οι κατηγορούμενοι ως γκιουλενιστές υπάλληλοι της υπηρεσίας, διπλωμάτες με απόσπαση, προσωρινό στρατιωτικό και αστυνομικό προσωπικό απολύθηκαν, στη θέση τους προσλήφθηκαν πολλοί προγραμματιστές ηλεκτρονικών υπολογιστών, ηλεκτρονικοί, ειδικοί στις επικοινωνίες και γλωσσομαθείς.

Σημαντική αύξηση παρατηρήθηκε, σύμφωνα με το δημοσίευμα, και στα μυστικά κονδύλια της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.