@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

10.10.21

77666onasis@@@!~~^#^~~!2143


Το Όπα-Λόκα είναι ένα κρυφό αεροδρόμιο στο Μαϊάμι των ΗΠΑ το οποίο χρησιμοποιείται από την NSA για συγκαλυμμένες (βρώμικες) επιχειρήσεις
. Ο Κλαρκ Β. Κερ με την οδηγία NSSM 1 της υπηρεσίας, ξεκίνησε με προορισμό την Αθήνα. Προσγειώθηκε στην βάση του Ελληνικού στις 28 Μαρτίου, ώρα 8:00 π.μ..

Κρατώντας μια μικρή βαλίτσα μπήκε στο αυτοκίνητο της CIA που τον περίμενε. Σε λιγότερο από μα ώρα βρισκόταν σε κάποιο ΚΡΥΦΟ σπίτι στην ΕΚΑΛΗ. (SSm-Σπίτια στα εξάρχεια)

Η οδηγία NSSM 1 της διοίκησης της NSA ήταν όταν θα ξεκινούσε ο ΠΟΛΕΜΟΣ Ελλάδας-Τουρκίας, να ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ το Διοικητή της Βάσης της Σούδας, ΠΛΟΙΑΡΧΟ Ρόσον και τον προηγούμενο Διοικητή της ίδιας Βάσης, Μ. Χέβερ, με τον οποίο η υπηρεσία είχε κάποιες διαφορές από τον καιρό της εκκένωσης της Πνομ-Πενχ.

Ο Χέβερ είχε κάνει το μοιραίο λάθος τότε, να πουλήσει σε Βορειοβιετναμέζο αξιωματικό απόρρητα του Πενταγώνου αξίας εκατό χιλιάδων Δολλαρίων, (τόσα είχε εισπράξει ο Χέβερ- η Αξία των απορρήτων ήταν ανυπολόγιστη……).

Μετά από πολύχρονες έρευνες, είχαν καταλήξει ότι ο Χέβερ ήταν τότε η «διαρροή». Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Ρόσον θα ήταν μια καθαρά ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ενέργεια την οποία θα «χρεωνόταν» η ελληνική κυβέρνηση… τον λόγο δεν τον γνωρίζω ακόμα μέχρι σήμερα!...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.