“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ - ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΣΕ ΑΠ' ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΙΣ;

Αναπαρήγαγαν την αποκάλυψη για τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΆ ΤΑΓΜΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, έχοντας ενστάσεις!...... Έτσι αφέθηκαν στον ΑΕΡΑ κάποιες θέσεις τους........
Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΕΣΒΥΣ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ; 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Νίκος Παππάς: Συνάντηση μήνυμα με τον πρέσβη του Ισραήλ μια μέρα μετά το ηχητικό Μιωνή


Δείτε πως πήγα να στήσουν στον Πρόεδρο της Ελληνικής λύσης η γνωστή δημοσιογράφοι του συστήματος μία τεράστια παγίδα!

Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΑΚΗ; 

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ; 

 ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΥΠ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ, ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; 

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ!...

Πήγαν να στήσουν προβοκάτσια στον Βελόπουλο αλλά βρήκαν τον δάσκαλο τους! Χαμός με τον Παπαδάκη και τον πρόεδρο της "Ελληνικής Λύσης" στον αέρα της εκπομπής! Πήρε “φωτιά” το στούντιο του ΑΝΤ1! (ΒΙΝΤΕΟ)


edolio5 team

Σε αρένα μεταμορφώθηκε το στούντιο του ΑΝΤ1, συγκεκριμένα η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με καλεσμένο τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο. Η συζήτηση κυλούσε με τις γνωστές αντιπαραθέσεις, καθώς η σύνδεση έγινε αμέσως μετά το ρεπορτάζ με τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ της Σταυρούπολης, εώς ότου στην σύνδεση εμφανίστηκε «εκτάκτως» στέλεχος της ΚΝΕ, προκειμένου να «αντιπαρατεθεί» με τον Κ. Βελόπουλο. Ο οποίος όμως δεν είχε αναφερθεί στο ΚΚΕ, μέχρις εκείνο το σημείο.

Όπως ήταν λογικό το στούντιο πήρε φωτιά, με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης να διαμαρτύρεται στον παρουσιαστή λέγοντας του ότι «αυτό δεν το έχεις κάνει σε κανέναν πολιτικό αρχηγό που προσκαλείς», με τον Γιώργο Παπαδάκη όμως να επιτρέπει την «έκτακτη παρέμβαση».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελληνικής Λύσης που κάνει λόγο ευθέως για «στήσιμο» εις βάρος του προέδρου της, δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικό βίντεο που δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη να ζητά επισταμένα από το κοντρόλ να επικοινωνήσουν με τον γραμματέα της ΚΝΕ, Ν. Αμπατιέλο. Πάντως όπως εξελίχθηκε το γεγονός αυτό, ο Βελόπουλος απεδείχθη "μέγας τριπλαδόρος" αφού με επιχειρήματα και χωρίς να πιαστεί στον ύπνο από την εμφανή προβοκάτσια ανάγκασε τον Παπαδάκη να αρχίζει... το τραύλισμα!


Comments