“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο τιμητής των εβραίων "δημοσιογάφρος" και εκδότης κος Δελατόλας που υποστηρίζει τα Κομμουνιστικά τάγματα θανάτου


Εγώ, ας πούμε, με πάνω από τριάντα χρόνια προσφορά στην ενεργό δημοσιογραφία, δεν έχω δεχθεί κανένα έμβασμα και δή 500.000 ευρώ από κανέναν υπόδικο και φυγόδικο επιχειρηματία διότι, τόσα χρόνια, δεν είχα κανένα νταλαβέρι με κανέναν από δαύτους.

******************

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ: Δεν τελειώσαμε με τον φασισμό επειδή μπήκε φυλακή η Χρυσή Αυγή. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να γίνουν. Ναι, εντάξει, βάλαμε τη Χρυσή Αυγή στη φυλακή, αλλά υπάρχει φασισμός εκεί έξω. Μην ξεχνάμε τους 500.000 που τους ψηφίσανε..


***********************

Ο τιμητής των πάντων, "δημοσιοκάφρος" και εκδότης κος Δελατόλας (γνωστός από τη θητεία του σε ΜΜΕ "νταβατζήδων" και τιμώντας τον τίτλο του) τηλεφωνεί στη φίλη του (ίσως και υπάλληλό του), προϊσταμένη της εισαγγελείας Αθηνών, Ελένη Ράικου για να ασκήσει ποινική δίωξη στον κύριο Κασιδιάρη υποψήφιο βουλευτή του κόμματος "Χρυσή Αυγή" ("μαφιόζο" σύμφωνα με την κυρία Δούρου και "πουσταριό-φασισταριό" σύμφωνα με την κα Κανέλλη).

Σε λίγα μόνο λεπτά η εντολή-παραγγελία που έδωσε ο "δημοσιογράφος" έγινε πράξη! Φυσικά αυτό το μικρό απόσπασμα δε "παίχτηκε" ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Έτσι για να έχουμε μία αίσθηση της διαπλοκής σε αυτή τη χώρα...

Comments