@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.10.21

Ύστερα από απαίτηση επιστροφής των χρημάτων από την τουρκική πρεσβεία, οι εβραίοι αναρχικοί έπιασαν αμέσως εργασία; Πόσα μέλη οπλοφορούν;Συγκεντρώσεις από αντιεξουσιαστές στη Θεσσαλονίκη – Σε επαγρύπνηση η αστυνομία (video)Τεταμένο είναι και σήμερα το κλίμα στη Σταυρούπολη


Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη καθώς αντιεξουσιαστές πραγματοποιούν συγκεντρώσεις στους δρόμους της πόλης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα τεταμένο είναι και σήμερα το κλίμα στη Σταυρούπολη καθώς κοντά στο στρατόπεδο Παύλου Μελά έχουν συγκεντρωθεί φοιτητές και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ απέναντι τους βρίσκονται οι δυνάμεις των ΜΑΤ.

Η οδός Λαγκάδα, στο σημείο αυτό, είναι κλειστή και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα στην πλατεία Τερψιθέας έχουν συγκεντρωθεί μέλη του Ιερού Λόχου, με τους αστυνομικούς να τους έχουν περικυκλώσει προκειμένου να αποτρέψουν εντάσεις.

Οι συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες έξω από τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης και ΕΠΑΛ Ευόσμου.

Φωτό: thefestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.