@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

3.10.21

Όταν οι κομμουνιστές εβραίοι έβαζαν φωτιά στη Θεσσαλονίκη για να κατηγορήσουν τους Έλληνες ως φασίστες!....Πῶς τό γράφει; Οἱ κομμουνιστές συνεργοί ! Σῶπα καλέ ...

Τό σημαντικό στήν ἱστορία αὐτή ἦταν ἡ συμβολή τῆς ὁμάδος 3Ε. Γιά νά δοῦμε πόσο ...ἐθνικιστική ἦταν;

Ο επικεφαλής του σχηματισμού θα είναι ο Ελευθέριος Σταυρίδης που είχε διατελέσει γραμματέας του ΚΚΕ την περίοδο 1924-1926 και βουλευτής Καβάλας, αλλά διεγράφη για «δεξιά παρέκκλιση»

Ε. Σταυρίδης,δεξιά μέ τό παπιγιόν

Δραστήριο στέλεχος του Κ.Κ.Ε., ανέβηκε όλη την κλίμακα προς την ηγεσία. 

Υπήρξε υπεύθυνος της κομμουνιστικής οργανώσεως στο μέτωπο της Μ. Ασίας, διετέλεσε αρχισυντάκτης του «Ριζοσπάστη», βουλευτής του Κ.Κ.Ε. και ανέλαβε την γενική γραμματεία του κόμματος (ἐδῶ)

Χά,τί λές βρέ παιδί μου ! Ἕνας κομμουνιστής καί μάλιστα γ.γ. μετετράπει σέ ἐθνικιστή ; ! ! !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.