“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κατάλαβες Αλέξη Παπαχελά ποιοι έχουν τον έλεγχο; Οι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ στην ΕΛΛΑΔΑ, αυτοί που έσφαζαν τους 25 χιλιάδες Έλληνες στη ΝΑΟΥΣΣΑ


ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ - ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΣΑ

Ποιος επέβαλλε στον Εβραίο Μητσοτάκη αυτές τις κινήσεις, όπως τη διαγραφή του Μπογδάνου;

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΕΒΡΑΙΟΣ Παφίλης του ΚΚΕ έκανε συγκεκαλλυμένη απείλη θανάτου στο Μπογδάνο....

Χρήστος Στασινόπουλος: «Κατά την καταστροφή της Νάουσας, τον Απρίλιο του 1822, από τον Αβδούλ Αμπούδ, εξακόσιοι Ε­βραίοι, που ακολουθούσαν το ασκέρι του αιμοβόρου Τούρκου πασά, αποτελέσανε πραγματικό σώμα δημίων και βασανιστών. Απερίγραπτα είναι τα όσα έ­καναν στον άμαχο πληθυσμό της μαρτυρικής αυτής πόλεως».

(«Λεξικό Ελληνικής Επαναστάσεως 1821», τόμος Β, σελίδα 65, λήμμα «Εβραίοι»)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ



Διέγραψε η Νέα Δημοκρατία τον Μπογδάνο – Είχε προηγηθεί «σκοτωμός» στη Βουλή με Δένδια και ΚΚΕ! (video)

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ...

Ενημέρωσαν τον Μητσοτάκη στη Σλοβενία που βρίσκεται για τα όσα συνέβησαν στη Βουλή και ζήτησε την διαγραφή του

Πριν λίγα μόλις λεπτά η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε την διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την Κοινοβουλευτική της ομάδα.

Είχε προηγηθεί επεισόδιο μέσα στη Βουλή, μετά την τοποθέτηση Μπογδάνου αναφέροντας: ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!..

«Κάνω έκκληση στην αξιωματική αντιπολίτευση να σκεφτεί καλύτερα το τι θα πράξει. Δεν υπάρχει δίλημμα βούτυρο ή κανόνια. Αυτή την ταραγμένη περιοχή χωρίς κανόνια δεν υπάρχει και βούτυρο. Δεν μπορεί κανένας να μας αναγκάσει να χαιρόμαστε για τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την εκχώρηση της μακεδονικής γλώσσας και της μακεδονικής ταυτότητας για αυτό κανένας να μας αναγκάσει να λέμε Βόρεια Μακεδονία γι’ αυτό και όπου μπορούμε θα λέμε κράτος των Σκοπίων. Ο Γρίβας έλεγε ότι έχουμε τρεις εχθρούς. Τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ήταν οι κομμουνιστές. Αν κάποιοι θέλουν την Ελλάδα γυμνή και απροστάτευτη να το πουν ευθέως δεν θα τους κάνουμε τη χάρη. Η Ελλάδα, η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκεται στο ιστορικό της ύψος».

Η αναφορά αυτή έφερε άγρια κόντρα με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΚΚΕ, ΕΒΡΑΙΟ Θανάση Παφίλη, ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ΕΒΡΑΙΑ Σία Αναγνωστοπούλου είχε καλέσει τον Υπουργό Εξωτερικών, που εκπροσωπούσε την κυβέρνηση λόγω της απουσίας Μητσοτάκη στη Σλοβενία, να αποδοκιμάσει το «παραλήρημα» όπως το χαρακτήρισε του κ. Μπογδάνου.

Παρέμβαση από τα έδρανα της Βουλής, με αυστηρό ύφος και χτυπώντας το χέρι στο έδρανο, έκανε ο ΕΒΡΑΙΟΣ Νίκος Δένδιας: 

«Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας μας στο μέλλον. Εγώ δεν γνωρίζω κύριε συνάδελφε ποιος παρέστη στην εκδήλωση για το Βίτσι. Γνωρίζω ότι ο πατέρας μου παρέστη στο Βίτσι. Λέω λοιπόν ότι οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για αποκόμιση μικροπολιτικού οφέλους είναι απαράδεκτη. Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και η κατάθεση στεφάνου με την Χρυσή Αυγή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα να σοβαρευτούμε γιατί η χώρα αντιμετωπίζει αυτή την ώρα εθνική απειλή. Και όσο εγώ εκπροσωπώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα επιτρέψω να ξαναγίνει τέτοια προσπάθεια. Να είμαστε συνεννοούμενοι», τόνισε.

Λίγη ώρα αργότερα και αφού ενημερώθηκε ο ΕΒΡΑΙΟΣ Πρωθυπουργός, ήρθε και η διαγραφή Μπογδάνου.

https://www.newsbreak.gr/

Comments