*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»
Σε έναν κόσμο προπαγάνδας, η αλήθεια είναι πάντα μια συνωμοσία.

Ticker

6/recent/ticker-posts
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΟΧΘΗΣ: Τα δεδομένα δεν σταματούν να υπάρχουν, επειδή αγνοούνται.

ΤΟΥΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥΣ; ΤΑ ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ;


Η Τουρκία έδωσε στην δημοσιότητα τα πρόσωπα των υποτιθέμενων πρακτόρων της Μοσάντ
Στο απόλυτο μηδέν οι σχέσεις με το Ισραήλ

Πριν από λίγο, η τουρκική κυβέρνηση έδωσε στην δημοσιότητα τις φωτογραφίες των 15 πρακτόρων της Μοσάντ, που όπως ισχυρίζεται, έχει συλλάβει.

Πρόκειται για την γνωστή ιστορία με τις μαζικές συλλήψεις ατόμων αραβικής και παλαιστινιακής καταγωγής, τα οποία συνελήφθησαν από τις τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας με την κατηγορία ότι παρέδιδαν στο Ισραήλ απόρρητες εκθέσεις και φωτογραφίες από τουρκικές υποδομές, αλλά και πληροφορίες για τις κινήσεις του τουρκικού στρατού στην Συρία.

15 από τους συλληφθέντες χαρακτηρίστηκαν ως πράκτορες της Μοσάντ και κρατούνται στις τουρκικές φυλακές.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η τουρκική κυβέρνηση, πολλοί όμως αμφισβητούν την εγκυρότητα τους.


Οι υποτιθέμενοι πράκτορες της Μοσάντ που συνέλαβε η Τουρκία

https://www.newsbreak.gr/kosmos/263898/i-toyrkia-edose-stin-dimosiotita-ta-prosopa-ton-ypotithemenon-praktoron-tis-mosant/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Ρατσισμός και Μισελληνισμός
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.