@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

12.10.21

Οι Ανθρωποθυσίες των Κομμουνιστών Εβραίων με τελετουργικό εβραϊκό τρόπο - (Ολόκληρη την οικογένεια Καταρτζή)


ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ: Δολοφονία Κων/νου και Πασχάλη Καταρτζή


Κατά την περίοδο της κατοχής ο πατέρας Κων\νος Καταρτζής ήταν επικεφαλής της τοπικής αντιστασιακής οργάνωσης ‘’Π.Α.Ο.’’ (Πανελλήνια Απελευθερωτική Οργάνωση) στην οποία συμμετείχαν και τα 3 αδέλφια του Γιάννης, Δημήτρης και Στέργιος. Σε συνεχείς οχλήσεις του τοπικού ΕΑΜ-ΕΛΑΣ η οικογένεια Καταρτζή να αποδεσμευτεί από την οργάνωση της ‘’ΠΑΟ’’ και να ενσωματωθούν στον ‘’ΕΑΜ-ΕΛΑΣ’’ αυτό δεν κατέστη δυνατόν, με αποτέλεσμα να στοχοποιηθούν οικογενειακώς.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η παραστρατιωτική οργάνωση του ΚΚΕ η ‘’ΟΠΛΑ’’ να συλλάβει το 1944 τα 4 αδέλφια και τον γιο του Κων\νου Καταρτζή (αρχηγού τοπικής οργάνωσης της ‘’ΠΑΟ), και να τους οδηγήσει μαζί με τους ΕΛΑΣίτες στην Βροντού Σερρών όπου μαζί με άλλους περίπου 290 χαρακτηρισμένους ως ‘’αντιδραστικούς’’ (καθώς δεν ασπάζονταν την ιδεολογία του ΚΚΕ) σφαγιάσθηκαν και τάφηκαν ομαδικά στην Βροντού σε λάκκο που έσκαψαν προηγουμένως οι μελλοθάνατοι. 

Μετά την απελευθέρωση και την εκταφή των πτωμάτων διαπιστώθηκε πως ο οπλαρχηγός Κων\νος Καταρτζής είχε υποστεί φρικτά βασανιστήρια πριν θανατωθεί, αφού βρέθηκαν αποκομμένα τα πάνω άκρα του και είχε ταφεί πάνω από τον γιο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.