@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

9.10.21

Τα εβραϊκά κέντρα στη Γερμανία που ήθελαν νεκρούς ΜΑΘΗΤΕΣ στην ΕΛΛΑΔΑ, έβαλαν την εβραία Ίλβα Γιόχανσον να μας απειλεί για τους λαθρομετανάστες

ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗ ΡΑΔΑ ΠΕΙΡΑΙΑ; 


Κομισιόν προς την Ελλάδα: Δεν θα ανεχτούμε να μην κάνετε έρευνες για τα περί επαναπροωθήσεωνΑυστηρό μήνυμα από την Επίτροπο Ίλβα Γιόχανσον μετά τη συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό, Νότη Μηταράκη.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάλεσε την Παρασκευή την Ελλάδα να αρχίσει έρευνα πάνω στις αναφορές περί παρανόμων επαναπροωθήσεων μεταναστών (pushbacks), ενώ παράλληλα επιδοκίμασε την Κροατία για τη δέσμευσή της να αρχίσει σχετική έρευνα.

«Πρέπει να πω ότι η κροατική κυβέρνηση το λαμβάνει αυτό πολύ σοβαρά, θα διερευνήσουν άμεσα» είπε η Επίτροπος Εσωτερικών, Ίλβα Γιόχανσον, σε συνάντηση της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

«Η συζήτησή μου με τον Έλληνα υπουργό ήταν διαφορετική, και αποσαφήνισα πως δεν θα αποδεχτώ η Ελλάδα να μην κάνει έρευνες για αυτό» πρόσθεσε. «Πρέπει να προστατέψουμε τα εξωτερικά μας σύνορα, μα επίσης πρέπει να προστατέψουμε τις αξίες μας, το κράτος δικαίου και τα θεμελιώδη δικαιώματα».

Η Γιόχανσον είχε συναντήσεις με τους υπουργούς Εσωτερικών της Κροατίας και της Ελλάδας την Πέμπτη, μετά από αναφορές των γερμανικών Der Spiegel και ARD περί παράνομων και κάποιες φορές βίαιων επαναπροωθήσεων μεταναστών από Έλληνες και Κροάτες αξιωματούχους.

Σύμφωνα με τις αναφορές αυτές, γερμανικά ΜΜΕ έχουν βίντεο από 11 επαναπροωθήσεις από πλευράς της κροατικής αστυνομίας στη Βοσνία και επίσης στοιχεία, περιλαμβανομένου βίντεο, περί εξαναγκασμού μεταναστών πίσω στο Αιγαίο από το ελληνικό Λιμενικό.

Το ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης διέψευσε τις αναφορές περί επαναπροωθήσεων και είπε ότι ενεργεί εντός του πλαισίου του διεθνούς δικαίου για την προστασία των συνόρων της Ελλάδας και της ΕΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.