@!«Εστίν ουν η ουσία των πραγμάτων αρμονία και αριθμός σφαιρών στρεφομένων»!@

*Διά-Κόσμος Ἑλλάς «Το ποιο επικίνδυνο από όλα τα ηθικά διλήμματα είναι όταν, είμαστε υποχρεωμένοι να κρύβουμε την αλήθεια για να βοηθήσουμε την αλήθεια να νικήσει»

Η ιστορία δεν είναι χρήσιμη επειδή διαβάζει κανείς εκεί το παρελθόν, αλλά επειδή διαβάζει το μέλλον

!@~~~@~~~@!

2.10.21

To AIPAC – AJC και το ΚΙΣ, οι εβραίοι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ επιμένουν να θέλουν νεκρούς μαθητές στην Ελλάδα με τα Εβραϊκά Τάγματα θανάτου


Η ΝΔ επιτίθεται με τους κνίτες στα Ελληνόπουλα

Του Ζώη Μπέχλη

Ερωτήματα, μάλλον ρητορικά γεννά η κλιμακούμενη ένταση εναντίον παιδιών στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης.


Αυτό το οποίο βλέπουμε, είναι ότι συμμορίες δήθεν φοιτητών, να θεωρούν ότι η ιδιότητα του φοιτητή συνδέεται με την εξουσία επιβολής απόψεων και δη αντιφασιστικών, θεωρούν ότι αποτελούν την αστυνομία σκέψης αλλά κυρίως πιστεύουν ότι είναι η Αστυνομία.

Το γεγονός ότι ο κομμουνιστής πολιτικός προϊστάμενος της ΕΛΑΣ, στέλνει εκεί την αστυνομία η οποία παρακολουθεί χωρίς να συλλαμβάνει τα αφοδεύματα του ανθελληνικού ΚΚΕ την ώρα που επιτίθενται, απειλούν και εκβιάζουν, λέει πολλά για την ΝΔ κατ άλλους ΚΝΔ (κομμουνιστική ΝΔ) .

Παρακολουθώντας τους διαλόγους μπροστά από το ΕΠΑΛ, διαπιστώνουμε ότι οι μισθοφόροι του ΚΚΕ και της (Κ)ΝΔ, θεωρούν δικαιολογία για την παρουσία τους στο Λύκειο, την παρουσία κάποιων που είναι αντίθετοί τους, δηλαδή εθνικισταί.

Αυτό το διατυπώνουν σα να πρόκειται για το πλέον φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

Δηλώνουν δηλαδή ότι είναι η εξουσία και θα ασκήσουν βία εντός της Δημοκρατίας μας, αν κάπου υπάρχουν ιδεολογικά αντίθετοι με αυτούς.

Περιμένουν μάλιστα να τους πουν και μπράβο που σπεύδουν να βανδαλίσουν και να τραμπουκίσουν και φυσικά…

Η ΕΛΑΣ δεν έχει συλλάβει κανέναν τους…

Ο Εισαγγελέας δεν έχει διατάξει κάτι (μήπως στη νεότητά του ήταν και μέλος της ΚΝΕ;;;) και οι βανδαλισμοί συνεχίζονται.

Πάμε όμως λίγο παραπέρα.

Η γνωστή ανελλήνιστη (όταν παραποιείς τον Ισοκράτη είσαι ανελλήνιστος) Ντόρα, πριν λίγο καιρό έσχιζε τα ρούχα της και συμφώνησε ότι καλώς ο εισαγγελέας παρενέβη για την δημοσιοποίηση στοιχείων αλλοδαπών μαθητών σε σχολείο.

Τώρα που έχουμε τραμπουκισμούς και επιθέσεις των αφοδευμάτων του κόμματος του αίματος, του αίσχους και της προδοσίας, εναντίον ανήλικων μαθητών, θα πει κάτι;;; Ένα σοκολατάκι έστω σοφίας;;;; Ίσως θυμάται να νεανικά της χρόνια στην αριστερά και δεσμεύεται.

Η σιωπή της είναι στην γραμμή που η ΝΔ έχει από την ίδρυσή της.

Η ΝΔ είναι ένα κομμουνιστικό EBRA:IKO αντινατιβιστικό κόμμα.

Είναι δύσκολο σε κάποιον να ανατρέξει στην ιστορία, να συγκρίνει τις θέσεις αυτού του Εθνικού Όνειδους με τις θέσεις των μπολσεβίκων στην Δημοκρατία του Μονάχου το 1918 και να διαπιστώσει ότι είναι πανομοιότυπες, αρχής γενομένης από την σεξουαλική αγωγή στα σχολεία, διότι το προγραμμα σεξουαλικής αγωγής, πρώτα στο Μόναχο του 1918 εφαρμόστηκε από τους κομμουνιστές του Κούρτ Άισνερ και μάλιστα με έμφαση στην ομοφυλοφιλία (να μας πει την γνώμη του ο Κυρ. Μητσοτάκης , ο κ. Πατέλης με τον σύζυγό του και η δις Ντόρα, πολιτικές επιστήμες δεν σπούδασαν;;; Τι;; όχι;;;).

Αντί λοιπόν να ανατρέξει ο απλός κόσμος στην ιστορία είναι πολύ απλό, να φέρει στο νου του αυτά τα οποία συμβαίνουν μπροστά στα μάτια μας.

Η κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, του Γιατρομανωλάκη, του κ. Πατέλη, των φίλων του Λιγνάδη και του Ν. Γεωργιάδη κάνει πλάτες στον βανδαλισμό σχολείων από το ΚΚΕ.

Η κυβέρνηση αυτή, το κόμμα αυτό που ευθύνεται για το ξεπούλημα του Έθνους, της κοιτίδας μας, έχει στα σπλάχνα του από την ίδρυσή του στελέχη προερχόμενα από το ΚΚΕ, είναι αυτό που επέβαλε την λήθη και την συγχώρεση στα εγκλήματα του ΚΚΕ, είναι αυτό που κάνει πλάτες στο ΚΚΕ και στις κομμουνιστικές, καλοπληρωμένες συμμορίες αλητών που υποδύονται τους φοιτητές με στυλιάρια και καδρόνια, απειλώντας τα ελληνόπουλα. Δεν τους βγήκε το παιδομάζωμα και τώρα θέλουν εκδίκηση.

Ουδείς υποχρεούται να απολογείται στα αφοδεύματα των κομμουνιστικών συμμοριών για τα πιστεύω του.

Το ΚΚΕ αποτελεί σταθερό προνομιακό συγκυβερνήτη της ΝΔ και συναγωνιστή της σε όλες τις αντινατιβιστικές και αντεθνικές της επιλογές.

Δυστυχώς φίλοι της ΝΔ κάνατε λάθος, όπως λάθος έκαναν και πολλοί καλοί και αγνοί πατριώτες που δεν βρίσκονται αναμεσά μας σήμερα.

Η επίθεση που δέχονται τα παιδιά στην Θεσνίκη είναι επίθεση απο την κυβέρνηση της ΝΔ με όπλο το ΚΚΕ. Άλλωστε συμφωνούν μκαι στην προδοσία της Μακεδονίας και στον εποικισμό της χώρας και στην τρομοκρατία των ελλήνων και στον εμβολιασμό με ένα επικίνδυνο αναποτελεσματικό εμβόλιο που προάγει αποκλειστικά τα συμφέροντα μιας φαρμακευτικής εταιρείας. Δεν θα εκπλησσόμουν αν μου λέγαν πως οι αλήτες με τα καδρόνια θα παν και ταξιδάκι σε ιατρικό συνέδριο για να ξεκουραστούν

Τα παιδιά στο ΕΠΑΛ είναι έλληνες και αυτό το μισουν όσο τίποτε άλλο.

Θα είμαστε μαζί τους.

Πηγή: pronews.gr

The Flag Report

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ

ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ
Ο μισελληνισμός προσπαθεί να αφανίσει τον Έλληνα άνθρωπο πολιτιστικώς και βιολογικώς, εξαφανίζοντας κάθε διακριτικό στοιχείο που τον διαφοροποιεί από αλλοφύλους και αλλόθρησκους.

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ

ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ
Το κατοχικό ΕΒΡΑΪΚΟ καθεστώς αδιαφορεί για τους Έλληνες του εσωτερικού, όπως και για τους Έλληνες της Διασποράς. Παραποιεί τα κρατικά αρχεία, δίδοντας ταυτότητα Έλληνος σε αλλοφύλους και αλλόθρησκους, αποκρύπτοντας συγχρόνως την εθνική τους καταγωγή.