“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το επιθετικό πρόγραμμα ασκήσεων του ΝΑΤΟ στα σύνορα της Ρωσίας, το 2022

Η NATO Integrated Air and Missile Defense (NATO IAMD) https://iamd-coe.org/about-us/iamd/ αφορά επιθέσεις σε αέρα, ξηρά και θάλασσα, και σε επιθέσεις χημικές, βιολογικές, ραδιολογικές, πυρηνικές, ηλεκτρομαγνητικές και κυβερνοεπιθέσεις.

THE NEW WORLD CAPITAL & THE CENTER OF THE EARTH AFTER THE GREAT 3RD. GLOBAL NUCLEAR WAR!


Ο στόχος των αμερικανικών οικονομικών κυρώσεων είναι να φθαρεί η Ρωσία, με ελάχιστη ζημιά για τις ΗΠΑ και αρκετά μεγαλύτερη για την ΕΕ, προκειμένου η Μόσχα να συνθηκολογήσει πλήρως στις αμερικανικές απαιτήσεις. 

Οκτώ μήνες πριν από τα σημερινά γεγονότα στην Ουκρανία, από τις 28 Ιουνίου 2021 μέχρι τις 23 Ιουλίου 2021, έγινε η άσκηση του ΝΑΤΟ Sea Breeze 2021 στα σύνορα της Ρωσίας, στον Εύξεινο Πόντο (Μαύρη Θάλασσα). 

Σε αυτήν πήραν μέρος 32 χώρες του ΝΑΤΟ ή συνεργαζόμενες. Επρόκειτο για την μεγαλύτερη και επιθετικότερη άσκηση του ΝΑΤΟ εναντίον της Ρωσίας με μια τρομακτική συγκέντρωση δυνάμεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετεκλήθησαν και έλαβαν μέρος χώρες όπως οι: Αυστραλία, Βραζιλία, Σενεγάλη και Νότια Κορέα…

Για το 2022, το επίσημο όργανο του ΝΑΤΟ Ευρώπης: SHAPE NATO, στο https://shape.nato.int/nato-exercises αναφέρει, ότι οι Αμερικανοί έχουν εξαγγείλει ένα βαρύ πρόγραμμα ασκήσεων και σεναρίων πολέμου με το οποίο εντείνουν την περικύκλωση και στραγγαλισμό της Ρωσίας. Οι ασκήσεις ξεκινούν από τον Αρκτικό κύκλο και μέσω Νορβηγίας, Γεωργίας, και Εύξεινου Πόντου (ξανά και ξανά…), επεκτείνονται στην Τουρκία και την Αν. Μεσόγειο.

Από το πρόγραμμα, NATO EXERCISES AND ACTIVITIES, αναφέρουμε επιλεκτικά μερικές μόνο ασκήσεις, σε επαφή με τα ρωσικά σύνορα, ενώ εντοπίσαμε και μία άσκηση ΝΑΤΟ–Σερβίας, παρ’ όλο που αυτή δεν ανήκει στον οργανισμό.

Παραθέτουμε τις σχετικές αποδείξεις (βλ. Εικόνα 1 και Εικόνα 2):





Στα ως άνω σχετικά κείμενα του ΝΑΤΟ αναφέρονται οι εξής ασκήσεις με ανάλογες διευκρινήσεις:

Comments