“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Στέλνουν τους εμβολιασθέντες στη κυριολεξία στον θάνατο - Αν δεν πάρουν το νόμο στα χέρια τους τίποτα δεν θα αλλάξει



ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ....

ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ

ΒREAKING-FORBES> H νέα μετάλλαξη Stealth Omicron μολύνει με αποτελεσματικότητα κυρίως τους εμβολιασμένους!

Πλέον δεν κρατάνε τα προσχήματα όσοι επιμένουν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Στέλνουν τους εμβολιασθέντες στη κυριολεξία στον θάνατο με ένα σμπαραλιασμένο ανασοποιητικό.

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022. Πλέον δεν κρατάνε τα προσχήματα όσοι επιμένουν στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Στέλνουν τους εμβολιασθέντες στη κυριολεξία στον θάνατο με ένα σμπαραλιασμένο ανασοποιητικό, ενώ οι άμεσες παρενέργειες είναι εφιαλτικές κάνοντας ακόμη πιο σκοτεινό και δυστοπικό τον ορίζοντα των μελλοντικών.

By Blade Runner

Έρχεται λοιπόν σήμερα το Forbes και συγκεκριμένα ο συντάκτης του Robert Hart να παρουσιάσει μία νέα μελέτη-ανάλυση από τη Δανία στην οποία συμετείχαν το Denmark’s Statens Serum Institut (SSI), το University of Copenhagen και τα Statistics Denmark και Technical University of Denmark.

Σύμφωνα με αυτή ένας στενός συγγενής της παραλλαγής του κοροναϊού Οmicron -γνωστός ως BA.2 και αποκαλούμενος “Stealth Omicron” από ορισμένους επιστήμονες- είναι πιο μολυσματικός και  αποτελεσματικότερος στο να μολύνει εμβολιασμένους ανθρώπους.

Τα συμπεράσματα της μελέτης προκαλούν ήδη  ανησυχίες ότι πρόκειται για ένα ακόμη πιο μεταδοτικό στέλεχος το οποίο ξεπερνά γρήγορα άλλες παραλλαγές σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή αποκαλύπτεται η τεράστια επιχείρησης συγκάλυψης του αρχικού εργαστηριακού της Wuhan με διαρκώς νέα και όλο και πιο αποκαλυπτικά ρεπορτάζ-τα πιο πρόσφατα μπορείτε να τα δείτε στο FOXnews και στο Τhe Epoch Times.

Τα άτομα που είχαν μολυνθεί με την υποπαραλλαγή BA.2 Οmicron είχαν περίπου 33% περισσότερες πιθανότητες να μολύνουν άλλους από αυτούς που είχαν μολυνθεί με BA.1, την κυρίαρχη και «αρχική» μορφή Omicron, σύμφωνα με μια ανάλυση λοιμώξεων σε περισσότερα από 8.500 δανικά νοικοκυριά από ερευνητές στο  Statens Serum Institut (SSI) της Δανίας, το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης, τη Στατιστική Υπηρεσία της Δανίας και το Τεχνικό Πανεπιστήμιο της Δανίας.

Η μελέτη, η οποία δεν έχει ακόμη αξιολογηθεί από ομοτίμους, διαπίστωσε ότι όσοι εκτέθηκαν στο BA.2 στο νοικοκυριό τους είχαν 39% πιθανότητα να μολυνθούν μέσα σε μια εβδομάδα, ενώ η πιθανότητα για όσους εκτέθηκαν στο BA.1 ήταν 29%.

Η υποπαραλλαγή BA.2 ήταν απειλητικότερη στη μόλυνση των εμβολιασμένων και όσων είχαν κάνει αναμνηστικές δόσεις-αυτές με τις οποίες μας απειλεί ο κ. Πλεύρης πως εάν δεν τις κάνουμε θα μας ακυρώσει το πιστοποιητικό-green pass. Που να το φαντάζονταν ο νοικοκυραίος, ο νεοδημοκράτης ότι θα τον απειλούσε ο Θάνος Πλεύρης, το επαναλαμβάνουμε, ο Θάνος Πλεύρης, να του πάρει πίσω το Πιστοποιητικό Ελευθερίας με την συμπαράσταση των Τσίπρα-Ανδρουλάκη οι οποίοι νομίζουν ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που είναι όπως οι Έλληνες ότι είναι Ιταλοί-χα,χα,χα…

Το Omicron BA.2 είναι «ουσιαστικά πιο μεταδοτικό από το BA.1», κατέληξαν οι ερευνητές, προσθέτοντας ότι η υποπαραλλαγή έχει ιδιότητες που μπορούν να μειώσουν την προστασία έναντι της μόλυνσης που προσφέρουν τα εμβόλια.

Οι πρώιμες αναλύσεις από το SSI δεν δείχνουν διαφορές στις νοσηλείες σε σύγκριση με το BA.1.

Η μελέτη είναι σύμφωνη με τα πρώτα δεδομένα από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA), η οποία διαπίστωσε ότι το BA.2 έχει «αυξημένο ρυθμό ανάπτυξης» σε σύγκριση με το BA.1.

Ενώ τρεις κύριες υποκατηγορίες του Οmicron έχουν περιγραφεί σε όλο τον κόσμο—BA.1, BA.2 και BA.3—BA.1 αντιπροσωπεύει σχεδόν όλες τις περιπτώσεις Οmicron.

Ωστόσο, το BA.2 κερδίζει έδαφος σε ορισμένες χώρες και ανταγωνίζεται το «αρχικό» στέλεχος Omicron.

Στη Δανία, γρήγορα ξεπέρασε το BA.1 για να γίνει η κυρίαρχη μορφή, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 1/5  των περιπτώσεων στα τέλη του 2021, λίγο λιγότερο από το 1/2 τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και περίπου το 82% των περιπτώσεων στις αρχές Φεβρουαρίου. Εξαπλώνεται επίσης σε χώρες όπως η Βρετανία, η Γαλλία, η Ινδία και η Νορβηγία. Παρά τους χαμηλούς αριθμούς κρουσμάτων, το UKHSA όρισε το BA.2 μια παραλλαγή υπό έρευνα.

Η γενετική διαφορά μεταξύ BA.1 και BA.2 “είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά μεταξύ της αρχικής παραλλαγής και της παραλλαγής Αlpha”, ανέφερε η SSI. Τέτοιες διαφορές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μια διάκριση συμπεριφοράς όπως η σοβαρότητα ή η μεταδοτικότητα, σημείωσε η SSI, αλλά είπε ότι χρειάζεται να γίνει περισσότερη δουλειά για να διαπιστωθεί. «Αναμένεται ότι τα εμβόλια έχουν επίσης επίδραση κατά της σοβαρής ασθένειας στη μόλυνση από BA.2», πρόσθεσε.

Τι δεν γνωρίζουμε ακόμη για την νέα παραλλαγή; Πολλά. Εκτός από τα περιορισμένα στοιχεία για την ανάπτυξη του BA.2 σε ορισμένες περιοχές, δεν υπάρχουν πολλά δεδομένα για τη συμπεριφορά του, συμπεριλαμβανομένου του εάν είναι καλύτερα σε θέση να αποφύγει την ανοσία, εάν προκαλεί πιο σοβαρή ασθένεια ή πόσο πιο μεταδοτικό μπορεί να είναι σε σχέση με το BA.1 . Η γενετική του σύνθεση μπορεί να κάνει πιο δύσκολο τον εντοπισμό του σε ορισμένα μέρη του κόσμου, ωθώντας ορισμένους επιστήμονες να του δώσουν το παρατσούκλι “Stealth Omicron”.

Όπως αντιλαμβάνεστε θα χρειαστεί η Pfizer και η Moderna να ετοιμάσουν ακόμη πιο νέα εμβόλια από αυτά που έχουν ήδη έτοιμα για την αρχική μετάλλαξη Omicron. Αι ημέτεραι δυνάμεις πρέπει να ετοιμάσουμε Super Duper εμβόλια κατά της νεάς μετάλλαξης Stealth Omicron…

Y.Γ> Μείνετε τρομοκρατημένοι μέχρι θανάτου. Έρχονται και καιρικά φαινόμενα…

https://kourdistoportocali.com/

Comments