“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

FBI: ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΓΙΑ ΤΟ FBI - CIA ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ


ΣΧΟΛΙΟΝ: Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥΣ... ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΔΩ - 
Αγία Σιών: Σκοτώστε τους εκλεκτώτερους μεταξύ των αλλοφύλων κρατών στόχων!....-Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ

ΤΑΛΜΟΥΔ: βιβλίο ADORA ZARA κείμενο 26Δ…. Σκοτώστε τους εκλεκτώτερους μεταξύ των αλλοφύλων κρατών στόχων

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

FBI: "Τρέχουσα" απειλή oι Ρώσοι χάκερ - "Σκανάρουν" εταιρείες και υποδομές στις ΗΠΑ


Ρώσοι χάκερ έχουν σαρώσει τα συστήματα των ενεργειακών εταιρειών και άλλων κρίσιμων υποδομών στις Ηνωμένες Πολιτείες και η κρατική υποστήριξη από τη Ρωσία αποτελεί "τρέχουσα" απειλή για την αμερικανική εθνική ασφάλεια, δήλωσε ανώτατος αξιωματούχος του FBI βουλευτές την Τρίτη.

"Η απειλή από τη Ρωσία με την ποινική έννοια, με την έννοια του έθνους κράτους, είναι πολύ, πολύ πραγματική - και επίκαιρη", δήλωσε ο Μπράιαν Βορντράν, βοηθός διευθυντής στο τμήμα κυβερνοχώρου του FBI, κατά τη διάρκεια ακρόασης ενώπιον επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Ο Βορντράν είπε στους βουλευτές ότι "περιπτώσεις ρωσικής σάρωσης" δικτύων στον ενεργειακό τομέα των ΗΠΑ έχουν αυξηθεί πρόσφατα και είπε ότι μια τέτοια δραστηριότητα αντιπροσωπεύει μια "φάση αναγνώρισης" από τη Ρωσία για να προσπαθήσει να κατανοήσει την άμυνα μιας εταιρείας και αν έχει τρωτά σημεία που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν.

"Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό μέρος των συνολικών επιθέσεων", σημείωσε, προσθέτοντας αργότερα στην κατάθεσή του ότι η Ρωσία αντιπροσωπεύει "έναν από τους δύο πιο ικανούς αντιπάλους του κυβερνοχώρου που αντιμετωπίζουμε παγκοσμίως" και είναι "ένας τρομερός εχθρός".

Πέρυσι, πολύ πριν από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε ανοιχτά τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν ότι ορισμένες κρίσιμες υποδομές πρέπει να μην αποτελούν στόχους για κυβερνοεπιθέσεις.

Αυτή η προειδοποίηση αφορούσε 16 διαφορετικά είδη υποδομών - μια προφανής αναφορά στους 16 τομείς που έχουν χαρακτηριστεί ως κρίσιμοι από το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών, της υγειονομικής περίθαλψης, των τροφίμων και της ενέργειας.

Από τότε ο Βόρντραν είπε στους βουλευτές ότι γνώριζε εταιρείες λογισμικού, μεταξύ άλλων που έχουν γίνει στόχος επιθέσεων.

"Υπάρχουν συμβιβασμοί εναντίον ορισμένων από αυτούς τους 16 τομείς ζωτικής σημασίας υποδομών", είπε. "Δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα σε ποιους".

https://www.capital.gr/

Comments