“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πρώην ανώτερος διοικητής NATO, Sir Ρίτσαρντ Σίρεφ, με εκατοντάδες χιλιάδες σφαγές, από τις δικές του εντολές, μιλάει για τη Ρωσία

ΣΧΟΛΙΟΝ: Η ΡΩΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ... ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΝ.... ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ - ΗΠΑ - ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΝΑΤΟ...;



Ο απόστρατος Βρετανός στρατηγός Sir Ρίτσαρντ Σίρεφ, πρώην υποδιοικητής των δυνάμεων του NATO στην Ευρώπη, εξέφρασε βαθιές αμφιβολίες για την τήρηση εκ μέρους της Ρωσίας της δέσμευσης να μειώσει τις επιχειρήσεις της κατά των ουκρανικών πόλεων Κιέβου και Τσερνίχιβ.

"Πρόκειται σχεδόν σίγουρα για αναγνώριση ότι η προσπάθεια προέλασης σε πολλούς άξονες ταυτόχρονα έχει αποτύχει και προοιωνίζεται πιθανότατα μια συκέντρωση δυνάμεων σε άλλο σημείο", τόνισε ο Βρετανός πρώην στρατιωτικός, χωρίς βεβαίως να αποκλείει να πρόκειται για κάποια κίνηση παραπλάνησης εκ μέρους του Κρεμλίνου.

"Όσο ο Πούτιν παραμένει στο Κρεμλίνο, δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στην Ευρώπη", τόνισε, χαρακτηρίζοντάς τον "αιματοβαμμένο τύραννο".

ΣΧΟΛΙΟΝ:Sir Ρίτσαρντ Σίρεφ - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΕΝΟΣ .... 

Ο στρατηγός Σίρεφ τόνισε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία πρέπει να εξασφαλίσει ότι ο πόλεμος με τη Ρωσία "θα παραμείνει ψυχρός και όχι θερμός", σημειώνοντας παράλληλα ότι η συμμαχία θα πρέπει να ετοιμάζεται για πραγματικό πόλεμο σε όλα τα επίπεδα.

"Δεν έχουμε δει ακόμη την αύξηση δυνατοτήτων εκείνη την οποία θεωρώ απαραίτητη εάν είναι το NATO να μπορεί να αποκρούσει οποιαδήποτε περαιτέρω επίθεση", σχολίασε.

https://www.capital.gr/


Comments