“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η ΕΒΡΑΙΑ, ΚΑΡΛΑ ΝΤΕΛ ΠΟΝΤΕ - Εγκληματίας πολέμου ο Πούτιν - Είναι η εισαγγελέας που κάλυπτε την Εβραϊκη κομμουνιστική ομάδα εκτελεστών της CIA


Είναι αυτή η ΕΒΡΑΙΑ εισαγγελέας που δεν έβρισκε τους (5) ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...

ΕΠΙΣΗΣ - Ολιβερ και Μπέρτα ντε Μαρσέλους: 

Ελβετοί ΕΒΡΑΙΟΙ ακτιβιστές, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες από τα αρχεία της Στάζι, είχαν αναλάβει τη μεταφορά εκρηκτικών για λογαριασμό της ομάδας Κάρλος στην Αθήνα, για τα χτυπήματα που έγιναν σε συνεργασία με τον ΕΛΑ

Τη συμμετοχή του ζεύγους στην ομάδα Κάρλος είχε ερευνήσει η εισαγγελέας Κάρλα ντελ Πόντε, χωρίς να φθάσει σε συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η ΕΒΡΑΙΑ Κάρλα ντελ Πόντε: Εγκληματίας πολέμου ο Πούτιν – Να εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης

Μια έρευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα αφού η Ρωσία κατηγορήθηκε για βομβαρδισμούς εναντίον αμάχων

Την έκδοση διεθνούς εντάλματος σύλληψης για τον Βλαντίμιρ Πούτιν ζήτησε η πρώην Γενική Εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Κάρλα Ντελ Πόντε.

Σε συνέντευξή της στην ελβετική εφημερίδα Le Temps, η Κάρλα Ντελ Πόντε είπε ότι «ο Πούτιν είναι εγκληματίας πολέμου».

Η Ντελ Πόντε υπηρέτησε ως γενικός εισαγγελέας στα διεθνή ποινικά δικαστήρια του ΟΗΕ για την πρώην Γιουγκοσλαβία και τη Ρουάντα.

Μια έρευνα για πιθανά εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία ξεκίνησε τον περασμένο μήνα αφού η Ρωσία κατηγορήθηκε για βομβαρδισμούς εναντίον αμάχων.

Ο Βρετανός γενικός εισαγγελέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ΔΠΔ), ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ Καρίμ Χαν, δήλωσε ότι συλλέγονται αποδεικτικά στοιχεία για φερόμενα εγκλήματα πολέμου, εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία.


Comments