“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

36χρονη εμβολιασμένη μητέρα νεκρή μπροστά στο παιδί της


H 36χρονη εμβολιασμένη μητέρα στη Νάξο που έφυγε από ανακοπή είχε διακτινιστεί μία ώρα πριν και έτρωγε στο γνωστό fast food της Tυνησίας!


Πάνω από 500.000 εμβλιασθέντες νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 είχαν φάει στο γνωστό fast food

https://kourdistoportocali.com


Στο γνωστό fast food της Τυνησίας από το οποίο έφαγε η 19χρονη τριπλά εμβολιασμένη αξιωματικός του Ναυτικού και άλλες 500 χιλιάδες εμβολιασμένοι νεκροί από τα εμβόλια COVID-19 oι κατασκευάστριες εταιρίες των οποίων αλληλομηνύονται για κλοπή της πατέντας mRNA, είχε φάει η νεαρή μητέρα που σωριάστηκε ξαφνικά μπροστά στα μάτια του παιδιού της στη Νάξο. Σύμφωνα με πληροφορίες των έγκριτων εγχώριων ΜΜΕ η 36χρονη μητέρα, όπως και η 39χρονη Αθηνά Ζουναλή από τα Τρίκαλα είχαν εμφανιστεί να τρώνε στο γνωστό fast food της Τυνησίας.

By The Wrong Man

“Η 36χρονη ήταν μόνιμη κάτοικος του νησιού και τα ακριβή αίτια του θανάτου της θα διαπιστωθούν από την νεκροψία (!) όπως διαπιστώθηκαν και των χιλιάδων που προηγήθηκαν.

Η 36χρονη είχε πάει με το τεσσάρων, περίπου, ετών παιδί της στη συγκεκριμένη επιχείρηση για να περάσει ένα καλοκαιρινό απόγευμα και βούτηξε στην πισίνα.

Για άγνωστους, μέχρι στιγμής, λόγους (!) η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της μπροστά στα μάτια του παιδιού της.

Αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με το MEGA, οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την γυναίκα να έχει υποστεί ανακοπή καρδιάς….”

Όπως βλέπετε ακόμη και τα σχετικά ρεπορτάζ των εκλεκτών εκδοτών είναι τόσο περίτεχνα γραμμένα ώστε αφήνουν για το τέλος την αιτία του θανάτου και ενώ κάνουν λόγο για σύλληψη ατόμων της επιχείρησης για να μην αναφέρουν ότι η 36χρονη εμβολιασμένη μητέρα είχε τη τύχη χιλιάδων εμβολιασμένων ανθρώπων που φεύγουν καθημερινά.

Όπως για παράδειγμα η 39χρονη Τρικαλινή Αθηνά Ζουναλή (κεντρική photo) η οποία έφυγε ξαφνικά πριν μερικά 24ωρα για την αιωνιότητα διά μέσω του νεκροταφείου του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Ζάρκου Τρικάλων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και η 39χρονη Τρικαλινή είχε φάει από το γνωστό fast food της Τυνησίας από οποίο έφαγε η 19χρονη αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, πολιτικός προιστάμενος του οποίου είναι ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος, καθώς οι αρχηγοί των πολιτικών κομμάτων στήνουν ομιλίες στη Βουλή για τη παρακολούθηση του κινητού του Ανδρουλάκη σε μία απέλπιδα προσπάθεια επικοινωνιακής συγκάλυψης του ολέθρου από τα εμβόλια COVID-19 για τα οποία όλοι οι ηγέτες των εγχώριων κομμάτων άσκησαν τρομακτική πίεση στους ψηφοφόρους τους. Θα είχαν τους λόγους τους.

Πάνω από 500.000 υπολογίζονται οι εμβολιασθέντες νεκροί από τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 σύμφωνα με το Αμερικανικό VAERS. Mόνο την Ελλάδα το 2022 θα έχουμε υπερβάλουσα θνητότητα 22.000 περίπου συμπολιτών μας. Ολοι τους είχαν φάει από το διαβολικό fast food της Τυνησίας!



Ανάμεσα στους χιλιάδες συμπολίτες μας οι περισσότεροι φεύγουν ξαφνικά και για το όνομά τους δεν γίνεται ουδεμία αναφορά στα εγχώρια ΜΜΕ με εξαίρεση τις περιπτώσεις που είναι δύσκολο να κρυφτούν όπως οι άνδρες και οι γυναίκες των Σωμάτων Ασφαλείας, της ΕΥΠ και φυσικά των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η μόνη προσπάθεια καταγραφής γίνεται από τη σελίδα του FB, Εμβολιασμοί στην Ελλάδα και εδώ οι αναφορές είναι πράγματι σοκαριστικές καθώς οι συμπολίτες μας που φεύγουν ξαφνικά είναι μέλη των τοπικών κοινωνιών και εδώ οι απώλειες δεν περνάνε απαρατήρητες.

Αναπάντεχα και ξαφνικά έφυγε από τη ζωή ένας 49χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από συγγενικό του πρόσωπο, στο κρεβάτι του.

Ο άτυχος άνδρας έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Πρόκειται για τον Λευτέρη Φουκαράκη από τη Νέα Ιωνία.

— Frajesca Sylvestra (@Sylvestra_Jsc) August 27, 2022

Απλά για κάποιο λόγο οι άνθρωποι σε όλο το κόσμο μοιάζουν-για την ώρα-να αποδέχονται μοιραίοι και άβουλοι τη μείωση του πληθυσμού, δλδ τον θάνατό τους, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Άλλωστε είναι τέτοια η σχετική παγκόσμια προπαγάνδα που κάμπτει τις αντιστάσεις. Αφού να σκεφθείτε χρηματοδοτήθηκε ακόμη και η έκδοση εφημερίδας στην Ελλάδα από Ευρωπαίο επιχειρηματία και κάτοχο- ανάμεσα στα άλλα- και εταιρίας βιοτεχνολογίας για την προώθηση των εμβολίων COVID-19 των οποίων η μόνη αποστολή είναι η μείωση του πληθυσμού. Όπως και η “αποστολή” που έχουν όλες οι πρόσφατες κατασκευασμένες κρίσεις. Ο θάνατός σου είναι το ζητούμενο.

Έτσι φθάσαμε στο θάνατο της 19χρονης αξιωματικού του Ναυτικού Θάλειας Κορδαμπάλου.

Η Θάλεια έκανε 3 ασφαλή και αποτελεσματικά (για τον θάνατό της) εμβόλια.

Σαν αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού (όπως άλλωστε και οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, κλπ) ο θάνατός της ήταν δύσκολο να μείνει κρυφός.

Έτσι επιστρατεύθηκε η προπαγάνδα. Αρχικά διέρρευσαν ότι το κορίτσι πέθανε από COVID-19.

Στη συνέχεια επειδή αυτή η παραριά ήταν αχώνευτη ακόμη και από τους πιο ανόητους ψηφοφόρους του Τσίπρα και του Κουτσούμπα ή τους αναγνώστες των εφημερίδων τους ανακάλυψαν ότι το κορίτσι πέθανε από δηλητηρίαση επειδή έφαγε σε fast food της Τυνησίας.

Καλά θα είναι τόσο η Τυνησία όσο και το fast food να τραβήξουν ξεγυριστές αγωγές στο ελληνικό υπ. Άμυνας και φυσικά στα εγχώρια ΜΜΕ για την άθλια προπαγάνδα τους.

Σύμφωνα με αυτή οι 500.000 και πλέον εμβολιασμένοι και νεκροί έφαγαν από το fast food της Τυνησίας.

Το Κουρδιστό Πορτοκάλι επικοινώνησε με την ΑμερικανοΕβραία Jennifer Horowitz που είναι η ιδιοκτήτρια του fast food στο οποίο η ελληνική κυβέρνηση χρεώνει το θάνατο της τριπλά εμβολιασμένης 19χρονης Ελληνίδας αξιωματικού, πολιτικός προιστάμενος της οποίας είναι ο υπουργός Νίκος Παναγιωτόπουλος.

-Ειλικρινά λυπάμαι για αυτά τα άθλια ψεύδη που αφορούν την επιχείρησή μας. Εδώ εργάζονται 47 εργαζόμενοι και πάνω από 3.000 πελάτες περνάνε καθημερινά από το εστιατοριό μας. Κανείς δεν έπαθε ποτέ τίποτε. Φυσικά θα προσφύγουμε στην Δικαιοσύνη γι΄αυτές τις συκοφαντίες σε βάρος της επιχείρησής μας…



Δεν είναι μόνο οι άνδρες και οι γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και της ΕΥΠ που πεθαίνουν η αποκτάνε προβλήματα υγείας για όλη τους τη ζωή εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων που η ίδια η PFIZER καταγράφει.

Μια και μιλάμε για άνδρες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων δείτε τι έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Erdogan για να προστατέψει τους ένστολους Τούρκους αλλά και τους Τούρκους πολίτες γενικότερα. Επειδή οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν ποιοί, πως και γιατί έστησαν την πανδημία με έναν κατασκευασμένο ιό (μέσω του εργολάβου Peter Daszak) , ο Τούρκος Πρόεδρος έδωσε εντολή να κατασκευαστεί το τουρκικό εμβόλιο κατά της COVID-19 και αυτό παρότι η PFIZER συνεργάζεται με εργοτάσιο στη Τουρκία (όδο και στην Ινδία και την Ιταλία) τα οποία παράγουν φασόν τα εκατομμύρια εμβόλιά της. Ο Εrdogan για να μην πεθάνουν οι συμπολίτες του από τα εμβόλια COVID-19 κατασκεύασε το Turkovac.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ: https://kourdistoportocali.com/news-desk/h-36chroni-emvoliasmeni-mitera-sti-naxo-poy-soriastike-gia-panta-mprosta-sta-matia-toy-paidioy-tis-eiche-diaktinistei-mia-ora-prin-kai-etroge-sto-gnosto-fast-food-tis-tynisias/

Comments