“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Το Ισλάμ στην Ελλάδα - Ποιός ο ρόλος του εβραίου Κώστα Μπακογιάννη; (Α")

ΣΧΟΛΙΟΝ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΜΒΑΣΜΑΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ; 

*******************

ΙΣΛΑΜ: Πακιστανική Αδελφότητα


Τρομοκρατία και λαθρομετανάστευση υπό τον έλεγχο των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ στην Ελλάδα...!

Καταγγελίες υπαλλήλου της πακιστανικής πρεσβείας στην Αθήνα προς τους Αμερικανούς αναφέρουν ότι τεράστια ποσά “βρώμικου χρήματος” από αυτές τις δραστηριότητες δρομολογούνται πίσω στο Πακιστάν, (αν και πολλά εκατομμύρια διανέμονται στην Ελλάδα σε υψηλά κλιμάκια της Δημόσιας Διοίκησης), για την ενίσχυση μουσουλμάνων εξτρεμιστών και τρομοκρατικών οργανώσεων.

Που είναι άραγε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ; Με πόσες ισλαμιστικές οργανώσεις είχε συνεργασία; και για ποιο λόγο; 
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΚΑΠΟΙΑΣ ΜΚΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ; 

Στο έγγραφο µε κωδικό 06Athens1652, ο πακιστανός διπλωμάτης υποστηρίζει ότι η πρεσβεία του παρέδωσε στην ελληνική κυβέρνηση µία λίστα µε ονόματα προσώπων που εμπλέκονταν σε hawala – ένα σύστημα μεταφοράς των χρημάτων που προέρχονται είτε από την παράνομη διακίνηση μεταναστών είτε από δουλεμπόριο, Ναρκωτικά, Εμπόριο Όπλων, για τη χρηματοδότηση της διεθνούς τρομοκρατίας µέσω έμπιστων μεσολαβητών οι οποίοι, όπως φαίνεται, δρούσαν και στην Ελλάδα.

Σύμφωνα µε όσα είπε ο Πακιστανός, το όνομα του οποίου δεν δημοσιεύεται για λόγους ασφαλείας, η πρεσβεία του δεν έλαβε καμία απάντηση ούτε από το υπουργείο Εξωτερικών ούτε από δημόσιας Τάξης.

**********************

Ισλαμιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα


Δημιουργία βάσεων υποστήριξης ομάδων οργανωμένου εγκλήματος στην Ελληνική περιφέρεια.

Abdelkader Mokhtari- Συνεργάτης του Μπίν Λάντεν, συνελήφθη στη Βοσνία τον Οκτώβριο του 2001. Επίσης δεν πρέπει να παραλειφθεί η προέλευση των εκρηκτικών που χρησιμοποιήθηκαν στη Μαδρίτη (2004) και Λονδίνο (2005) που προέρχονταν από τη Βοσνία και το Κόσοβο.

Τέλος η επίθεση με αντιαρματική ρουκέτα στην Αμερικανική Πρεσβεία τον Ιανουάριο του 2007, προήλθε σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες από το Κοσσυφοπέδιο.

Συνεπώς παρ' όλη τη Δυτική-Αμερικανική υποστήριξη προς τους αγώνες των Ισλαμιστών όλα αυτά τα χρόνια, οι ίδιοι στρέφουν τα πυρά τους εναντίον τους. 

Παραμένει ακόμα ερώτημα γιατί η πολιτική αυτή των ΗΠΑ δεν έλαβε υπόψη της του κινδύνους χρησιμοποίησης εξτρεμιστών.

Μερικά σημεία προσοχής:

- Προώθηση Ισλαμιστικών οργανώσεων στον Ελληνικό χώρο

- Δημιουργία βάσεων υποστήριξης ομάδων οργανωμένου εγκλήματος στην Ελληνική περιφέρεια

- Πρωτοβουλίες της Τουρκίας για την ενθυλάκωση των Μουσουλμανικών μειονοτήτων στα Βαλκάνια

- Χρησιμοποίηση της χώρας από Αραβικά κράτη (Λ.χ Σαουδική Αραβία), ως βάση επέκτασης επιρροής στα Βαλκάνια

- Προσηλυτισμός μελών της Ελληνικής Μουσουλμανικής μειονότητας σε εξτρεμιστικές εκδοχές του Ισλάμ Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι μόλις 1-2 ώρες οδικώς από τα Βόρεια σύνορα μας επικρατούν συνθήκες που ομοιάζουν περισσότερο με το Λίβανο της δεκαετίας του ’70 παρά με τη ειδυλλιακή εικόνα της «Ενωμένης Ευρώπης». Το μέλλον θα δείξει κατά πόσο θα είμαστε ικανοί να αντεπεξέλθουμε στις προκλήσεις της «νέας εποχής» που έφερε για τα καλά τις συνθήκες ανασφάλειας σε όλο το πληθυσμό του πλανήτη ανεξαρτήτως γεωγραφικού μήκους και πλάτους.

Comments