Ticker

6/recent/ticker-posts
*Δια-Κόσμος Ἑλλάς*
“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Υποκλοπές και πράκτορες: "Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε" - “Επιχείρηση OVERKILL”Αν ένα έθνος που έχει να επιδείξει Πολιτισμό θεωρεί ότι μπορεί να είναι συγχρόνως αμόρφωτο και ελεύθερο, ελπίζει σε κάτι που ποτέ δεν έγινε και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει…

)))###(((

Οι παλιοί του φίλοι, ο Ρώσος Σμιρνόφ, οι Σέρβοι Στοΐκοβιτς και Μιλουτίνοβιτς, οι Βούλγαροι Κολάροφ και Γκεγκένοφ και ο Βασίλι Τορμπουκόφσκι από τα Σκόπια κάνουν συχνά παράπονα για τον Κόκκαλη που δεν βλέπουν πια.

Η στροφή που καθιερώνει η οικονομολόγος Νίκη Τζαβέλα (που διετέλεσε βουλευτής της ΝΔ και ευρωβουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ) για τον Όμιλο Κόκκαλη τον θέλει στενό συνεργάτη των αμερικανικών πανεπιστημίων και ιδρυμάτων.

)))###(((

Τα τρία ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ- τα οποία δεν γνωρίζουν ακόμα οι πρεσβευτές και συνεπώς και το αμερικανικό κράτος- υποθέτουν ότι:

1-Η Ελλάς θα αποχωρίσει από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ. Θα δημιουργήσουν εργοστάσια κατασκευής πολεμικού υλικού, τα οποία αρχικά θα καλύπτουν τις εσωτερικές ανάγκες της Ελλάδος. Ειδικοί τεχνικοί θα προσληφθούν από όλα τα μέρη του κόσμου, αλλά την εποπτεία θα την έχουν Έλληνες επιστήμονες, που υπάρχουν στο εξωτερικό και κυρίως στην Αμερική.

2-Αναφορικά με την εξόρυξη του πετρελαίου στην Ελλάδα, έχουν ήδη αγοραστεί τα ειδικά γεωτρύπανα, καθώς και οι ΕΞΕΔΡΕΣ που απαιτούνται για τον σκοπό αυτό. Πάλι Έλληνες επιστήμονες θα αναλάβουν το έργο αυτό. Η παραγωγή πετρελαίου, αρχικά, θα καλύπτει την ελληνική αγορά και στην συνέχεια θα πωληθούν μετοχές στο εξωτερικό, αλλά την πλειοψηφία θα την έχει πάντα το Ελληνικό κράτος, που πίσω του θα κρύβονται τα τρία αυτά κανάλια.

3-Η εξωτερική πολιτική της Ελλάδας, ως εκ τούτου, θα αναμορφωθεί, θα γίνει πιο ανεξάρτητη, αναλαμβάνοντας τον ρόλο που της ανήκει, δηλαδή του κράτους που θα υπάρχει ανάμεσα στην Ευρώπη και την ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, αλλά με απαιτήσεις ενός πραγματικού κράτους-ηγέτη στα Βαλκάνια, με απαίτηση σεβασμού από Ευρώπη και Αμερική. Με δύο λόγια: Ο τερματισμός της αμερικανικής ηγεμονίας θα είναι τότε γεγονός.

4-Τα τρία μυστικά κανάλια, έχουν ρυθμίσει και την “επόμενη μέρα”, δηλαδή τη δυναμική αντίδραση των ΗΠΑ και της ΕΥΡΩΠΗΣ. Γι' αυτό έχουν προμηθευτεί μέχρι και ατομικές βόμβες!..... ( Ο αριθμός παραμένει άγνωστος).Εκτός αυτού όμως, θα καταλάβουν αμέσως – με ειδικά εκπαιδευμένους άντρες, τους οποίους έχουν εκπαιδεύσει τα τρία μυστικά κανάλια- τα πυρηνικά που έχει η Αμερική και το ΝΑΤΟ στην Ελλάδα. Κατά την άποψη των πρεσβευτών δεν θα διστάσουν να τα χρησιμοποιήσουν!....

Βλέποντας η παγκόσμια κοινότητα, δηλαδή η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και η Τριμερής, ότι τα κανάλια αυτά είναι αποφασισμένα να χτυπήσουν, θα διατάξει τις ΗΠΑ και την ΕΥΡΩΠΗ να αναδιπλωθούν, ακολουθώντας την τακτική “βλέποντας και κάνοντας” ....

Ωστόσο, σύμφωνα με τους δύο πρεσβευτές-αλλά και την Μπίλντεμπεργκ, όπως διετύπωσε την ανησυχία της στην τελευταία συνεδρίαση στον “Αστέρα Βουλιαγμένης” - αν αυτό το εγχείρημα των τριών καναλιών αφεθεί, εκτός του ότι μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση από άλλες μικρές χώρες, δεν είναι καθόλου βέβαιο να διεισδύσουν (και την κατάλληλη στιγμή να επέμβουν) στην νέα κατάσταση, που τα μυστικά κανάλια θέλουν να επιβάλουν στην Ελλάδα.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ από την Μπίλντεμπεργκ, (με την σύμφωνη γνώμη και της Τριμερούς Επιτροπής) να ΔΙΑΜΕΛΙΣΤΕΙ η Ελλάδα το συντομώτερο, και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη έκταση, υποσκελίζοντας το Παλαιό Σχέδιο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ μας, δίδοντας το κωδικό όνομα: “Επιχείρηση OVERKILL”.

Post a Comment

0 Comments