“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Νέο μαύρο ρεκόρ θνησιμότητας στην Ελλάδα...


Ένδειξη και Απλή Συσχέτιση Θανάτων και Νόσησης - Αποδείξεις (Mη Προδιαγραφόμενες) για Θανάτους και Παρενέργειες Εμβολίων


Μετά το θάνατο της αδελφής μου από ακατάσχετη αιμοραγία των πνευμόνων η οποία είχε ξεκινήσει την επόμενη μέρα του εμβολιασμού της με τη δεύτερη δόση του εμβολίου και τη συμπλήρωση (από μένα) κίτρινης κάρτας για το εμβόλιο της Pfizer μου τηλεφώνησαν από τον ΕΟΦ να προσκομίσω περαιτέρω στοιχεία από τον ιατρικό της φάκελλο για αξιολόγηση.

Ο θάνατός της δεν κατεγράφη ως θάνατος λόγω του εμβολίου.

Δεν τίθεται καν θέμα συσχετισμού προηγούμενου εμβολιασμού και θανάτου.

Δεν είναι σύμφωνο με την "επιστημονική" μεθοδολογία.

Αν στο (κατά γενική ομολογία) όχι και τόσο αξιόπιστο τεστ για κόβιντ είχε βρεθεί θετική, ο θάνατός της θα καταγραφόταν ως θάνατος κόβιντ.

Εδώ ισχύει ο συσχετισμός προηγούμενης νόσησης (ακόμη και ένδειξης νόσησης) και θανάτου.

Η "επιστήμη' στα καλύτερά της.

Από την έναρξη των εμβολιασμών και μετά παρατηρείται διεθνώς και ιδιαίτερα στην Ελλάδα υπερβάλλουσα θνησιμότητα από όλες τις αιτίες.

Η αύξηση της θνησιμότητας είναι μεγαλύτερη στις χώρες με μεγαλύτερη εμβολιαστική κάλυψη και σχεδόν απούσα στις (ελάχιστες) χώρες με αμελητέα κάλυψη.

Οι επίσημοι φορείς της 'επιστήμης" και της "πολιτείας" δεν αποδίδουν τη μάστιγα αυτή στον εμβολιασμό, ούτε καν ως ενδεχόμενο. 

Ξανά η "επιστήμη" στα υπερεπιστημονικά της.

ΑΠΟΚΡΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Είναι πληθώρα τα στοιχεία που θέτουν σοβαρά ερωτήματα για τη σκοπιμότητα του πρωτοφανούς παγκόσμιου σκοταδιστικού φαινομένου που βιώνουμε στις μέρες μας: 
του διεθνούς συντονισμού  κυβερνήσεων, ΜΜΕ, Μεγαλοεταιριών, Πανεπιστημίων και "Κοινωφελών" Οργανισμών στην παραπλάνηση των πολιτών - υπηκόων - καταναλωτών και τον εξαναγκασμό τους σε άκριτο μαζικό εμβολιασμό με ιδιαίτερα επισφαλή και εν πολλοίς άγνωστα σκευάσματα με πρόφαση μια πρακτικά ανύπαρκτη απειλή. 

Η κοινωνία των ανθρώπων αντιμετωπίζεται ως αγέλη, οι διεθνείς παράγοντες λειτουργούν ως τσοπανόσκυλα.

"To CDC (ο Αμερικανικός ΕΟΔΥ) σκόπιμα δεν δημοσιοποίησε κρίσιμα στοιχεία για τα εμβόλια και τις νοσηλείες για να μην υπάρξει δισταγμός για τον εμβολιασμό
 
μας πληροφορούν οι  New York Times.

"Τα εμβόλια δεν είχαν σχεδιαστεί για να εμποδίσουν τη μόλυνση και τη μετάδοση του ιού" 
απαντά η υπεύθυνη διεθνών πωλήσεων της Pfizer σε ερώτηση Ολλανδού ευρωβουλευτή. 

Οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ διαβεβαίωναν για το αντίθετο. 

Η μη μετάδοση του ιού από τους εμβολιασμένους ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στον οποίο στήθηκε όλο το οικοδόμημα του εμβολιασμού, τα υγειονομικά διαβατήρια και οι τιμωρίες των ανεμβολίαστων.

http://agisgios2.blogspot.com/2022/10/covid-19.html

Comments