“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Περιτομή-Jehovah : Όσο και εκείνοι που δεν είναι από το αίμα σας αλλά αγοράστηκαν με τα χρήματά σας». Γένεση 17


Με άλλα λόγια - ένας Άνθρωπος που έχει υποβληθεί σε περιτομή είναι μόνο μισός άνθρωπος - με ακρωτηριασμένη ψυχή και εγκέφαλο.

Το εβραϊκό τελετουργικό περιτομής παράγει πραγματικά βιο-ρομπότ που δεν μπορούν να διακρίνουν τη διαφορά μεταξύ καλού και κακού και τα οποία δεν μπορούν να επαναπρογραμματιστούν.


Όλοι έχουμε δει ότι οι θρησκευόμενοι Εβραίοι φορούν ένα κρανίο. Η σημασία του είναι πολύ βαθιά - αυτό το καπάκι του κρανίου καλύπτει το υψηλότερο, έβδομο ανθρώπινο τσάκρα - το Σαχασράρα, το οποίο βρίσκεται στην κορυφή του κεφαλιού.

Οι Εβραίοι το κλείνουν, αποκόπτοντας έτσι τον Κόσμο. Πώς μπορούν να χειριστούν οι ορμόνες μέσω της περιτομής και της κρεατοφαγίας

«Κάθε αρσενικό ανάμεσά σας θα περιτμηθεί την όγδοη ημέρα, τόσο εκείνοι που γεννήθηκαν στο σπίτι σας όσο και εκείνοι που δεν είναι από το αίμα σας αλλά αγοράστηκαν με τα χρήματά σας». Γένεση 17

«Κάθε φορά που διαβάζουμε τις άσεμνες ιστορίες, τις ηδονικές ακολασίες, τις σκληρές και βασανιστικές εκτελέσεις, την αδυσώπητη εκδικητικότητα, με την οποία είναι γεμάτη πάνω από τη μισή Βίβλο, θα φαινόταν πιο συνεπές να την αποκαλούμε λόγο δαίμονα παρά λόγο θεού. Είναι μια ιστορία κακίας που έχει χρησιμεύσει για να διαφθείρει και να βιαιοπραγήσει την ανθρωπότητα». - Τόμας Πέιν (1737–1809)

Comments