“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Δείτε γιατί ο θρυλικός Predator είχε λόγο ύπαρξης και μάλιστα εθνικής ασφαλείας

Δείτε γιατί ο θρυλικός Predator μπορεί να είχε λόγο ύπαρξης. Από τον υπουργό της Λάρισας ως τον συναρπαστικό Νίκο Δένδια ο οποίος διαφωνεί με την εξόρυξη πετρελαίου

-Δεν οραματίζομαι την Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου


Kαθώς το Μέγαρο Μαξίμου έκανε το αυτονόητο, παρακολουθούσε δηλαδή τους υπουργούς του-όπως διαχρονικά πράττουν τόσο οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, της Ρωσίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος ότι οι παρακολουθήσεις δεν ακριβώς ήτο άνευ λόγου και αιτίας.

Πάρτε για παράδειγμα τον υπουργό που είτε πήγαινε αυτοπροσώπως είτε είχε στείλει τον έμπιστο οδηγό του στη Λάρισα να παραλάβει τη μίζα.

Ο Predator παρενέβη και τον γύρισε πίσω. Άρα χρήσιμος ο Predator.

Πάμε τώρα στη παρακολούθηση του ΥΠΕΞ Νικολάου Δένδια. Λίγες ώρες αφότου η ελληνική κυβέρνηση, δηλαδή ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι ξεκινάνε μεγάλης έκτασης γεωτρήσεις στις ελληνικές ακτές, επανήλθαν στην επικαιρότητα σχετικά πρόσφατες δηλώσεις του Νικολάου Δένδια ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Arab News υποστήριξε ότι>

«Η Ελλάδα πιστεύει στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δεν πρόκειται να αρχίσει να σκάβει τον βυθό της Μεσογείου για να βρει αέριο και πετρέλαιο, για έναν πολύ απλό λόγο… Χρειαζόμαστε 10 με 20 χρόνια για να το βρούμε και να το εκμεταλλευτούμε, και από οικονομική άποψη θα ήταν πολύ πιο ακριβό για παράδειγμα από το δικό σας, της Σαουδικής Αραβίας. Έτσι, οικονομικά δεν οραματίζομαι την Ελλάδα να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου».

 



Ο κ Δένδιας αναφέρθηκε και στο Αιγαίο λέγοντας ότι «είναι ένας παράδεισος στη γη. Δεν σκοπεύουμε να το μετατρέψουμε σε κόλπο του Μεξικού. Η Ελλάδα δεν σχεδιάζει στο άμεσο μέλλον να γίνει χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου.».


Στη συνέχεια βέβαια από το Υπουργείο Εξωτερικών έβρεξε διευκρινήσεις

(upd: 17:16) Σε αποσαφήνιση των δηλώσεων που έκανε ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε Μέσο Ενημέρωσης, κατά την διάρκεια της επίσκεψής του, για την Άμυνα και την Εθνική Οικονομία, στη Σαουδική Αραβία, προχώρησαν κύκλοι του Υπουργείου Εξωτερικών διευκρινίζοντας ότι

1) Είναι προφανές ότι τα λεχθέντα δεν αφορούν το υπάρχον ενεργειακό πρόγραμμα της χώρας.

2) Οι απόψεις του Υπουργού Εξωτερικών για την πράσινη ενέργεια και την αειφόρο ανάπτυξη είναι γνωστές και διατυπωμένες κατ΄ επανάληψη.

3) Η παγκόσμια τάση τείνει προς την κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της πράσινης ενέργειας και των ανανεώσιμων πηγών και υπηρετείται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, όπως αποδεικνύεται από το μεγάλο βήμα της απολιγνιτοποίησης.

Αυτές είναι οι έως τώρα γνωστές περιπτώσεις που μπορεί να πει κανείς ότι δικαιολογούν τις ανησυχίες του Predator. Υπάρχουν ακόμη περιπτώσεις υπουργών οι οποίοι εμφανίζονται αίφνης να έχουν στη κατοχή τους 30 και πλέον ακίνητα, όπως επίσης και στελεχών που υπηρέτησαν σε οργανισμούς που έχουν σχέση με το project της πανδημίας για τα οποία ο καλοχτενισμένος Predator έπρεπε να γνωρίζει εάν και πως εξαργύρωσαν τις κομβικές θέσεις τους στη συνέχεια. Αυτά προφανώς τα γνωρίζει ο Predator αλλά και όσοι έχουν στην κατοχή τους το σχετικό υλικό. 

Για παράδειγμα κάθε φορά που ο οξυδερκής Στυλιανίδης της Κλιματικής Προστασίας θα επιχειρεί να στήσει σε συνεργασία με τον προπαγανδιστικό μηχανισμό του τρομοφαινόμενα τα οποία λειτουργούν ως άτυπα lockdowns, ο Βαξεβάνης και ο Μαρινάκης θα δημοσιεύουν αποσπάσματα από το Predator σε συναρπαστικές συνέχειες. 

Εδώ είναι προγραμμένος ο Βαρδινογιάννης και ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης είναι κάτι περισσότερο; 
ΣΧΟΛΙΟΝ: Κάποιοι νομίζουν ότι είναι ΑΦΕΝΤΙΚΑ!... ΕΝ είδη ΜΑΦΙΑΣ... Βέβαια όταν θα ξεκινήσουν οι νεκροί να ΠΕΦΤΟΥΝ στους δρόμους, τι θα γίνει; Κάποιοι θα ξυπνήσουν απότομα... ως νεκροί;

Πάντως το να αντικατασταθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ-Μέρα Νύχτα 24ώρες θα είναι ακόμη μεγαλύτερη κατάντια για τη χώρα. Πλέον το ταξίδι προς τη κόλαση μοιάζει αναπόφευκτο για εμβολιασμένους και μη…Ειδικά όσο ο οξυδερκής λαός βρίσκεται εν υπνώσει την ίδια στιγμή που ακόμη και οι Αλβανοί διαδηλώνουν με οργή στους δρόμους. 

Το να εισάγουμε Αλβανούς διαδηλωτές είναι μια κάποια λύση…

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σε όλη την Αλβανία αργά το βράδυ του Σαββάτου ενάντια στο βιοτικό επίπεδο που έχει βυθιστεί περισσότερο από ποτέ!!!#ουκρανια #Χερσωνα pic.twitter.com/b3JIAyI6rY

— Καθίκι (@KYTKYTKYTKYTKYT) November 13, 2022

https://kourdistoportocali.com/news-desk/deite-giati-o-thrylikos-predator-mporei-na-eiche-logo-yparxis-apo-ton-ypoyrgo-tis-larisas-os-ton-synarpastiko-niko-dendia-o-opoios-diafonei-me-tin-exoryxi-petrelaioy/

Comments