“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Ο Αλ. Τσίπρας ζητά αυστηρά μέτρα "ΓΚΟΥΛΑΓΚ" για ανεμβολίαστους - Safe and Effective: A Second Opinion


Αυστηρά μέτρα -χωρίς καμία αναφορά σε υποχρεωτικότητα- για τους ανεμβολίαστους αστυνομικούς ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας στο δικό του τηλεοπτικό μήνυμα που ήρθε ως απάντηση στο "διάγγελμα" του πρωθυπουργού, τον οποίο για μια ακόμη φορά χαρακτήρισε ως αποκλειστικό υπεύθυνο για την εκτράχυνση της πανδημίας.

Συναίνεσε μιλώντας για ορθή επιλογή όσον αφορά την ημερομηνία λήξης του πιστοποιητικού εμβολιασμού μετά την παρέλευση του επταμήνου από τη β΄ δοση ενώ έψεξε τον κ. Μητσοτάκη και για παλινωδίες και "μπρος πίσω", επικαλούμενος και τα μέτρα για την εκκλησία. "Χρειάστηκαν 1.137 νεκροί για να υιοθετήσει την πρότασή μας για τις εκκλησίες" δήλωσε σχετικώς ο κ. Τσίπρας.

****

Δείτε το ντοκιμαντέρ “Ασφαλές και Αποτελεσματικό “. με Ελληνικούς υπότιτλους Εξετάζουμε την κορυφαία ανάλυση των φαρμακευτικών δοκιμών, τον ρόλο του MHRA στη ρύθμιση αυτών των προϊόντων, τον ρόλο των επιστημόνων συμπεριφοράς του SAGE στον επηρεασμό της πολιτικής και τον ρόλο των μέσων ενημέρωσης και των εταιρειών μεγάλης τεχνολογίας στην καταστολή της ελεύθερης και ανοιχτής συζήτησης για το θέμα.

Comments