“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Κομμουνισμός - Εβραίοι - Λαθρομετανάστες - Τσίπρας

 

Απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να διορίσει τον Γιώργο Φλωρεντή


Ο Αλεξανδρινός Γιώργος Φλωρεντής, νέος Ειδικός Γραμματέας Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής


Μεγάλη τιμή για τον Αιγυπτιώτη Ελληνισμό αποτελεί η προσωπική απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να τοποθετήσει στη νευραλγική θέση του Ειδικού Γραμματέα Επικοινωνιακού Σχεδιασμού Μεταναστευτικής και Προσφυγικής Πολιτικής, ένα από τα πιο σημαντικά αλλά και νέα στελέχη του Αιγυπτιώτη Ελληνισμού, τον Αλεξανδρινό – γέννημα θρέμμα – Γιώργο Φλωρεντή.

Έναν Αιγυπτιώτη που δεν έχει πάψει ποτέ να αγωνίζεται για να προωθήσει τα θέματα της ομογένειας και ακόμη περισσότερο του Ελληνισμού της Χώρας του Νείλου, έχοντας διατελέσει σε πολλά σημαντικά και καίρια πόστα, φτάνοντας σήμερα – από τις 11 Ιανουαρίου 2017 – να είναι ο μοναδικός Αιγυπτιώτης που μετέχει πλέον ενεργά στην ελληνική κυβέρνηση, από το πόστο αυτό, που είναι ένα «σκαλοπάτι» ακριβώς κάτω από τον αρμόδιο Υπουργό και Υφυπουργό, αλλά πάντοτε στη γενικότερη κυβερνητική ομάδα σχεδιασμού της πολιτικής της Ελλάδας.

Για όσους τον ξέρουν, και είναι πολλοί αυτοί που τον γνωρίζουν, τον αγαπούν και τον εκτιμούν, ο Γιώργος Φλωρεντής γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου το 1963. Αποφοίτησε από το Αβερώφειο Σχολείο της Αλεξάνδρειας. Είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου της Αλεξάνδρειας.

Από το 1989 μέχρι και σήμερα έχει υπηρετήσει στα Υπουργεία Προεδρίας της Κυβέρνησης, Εθνικής Οικονομίας, Εξωτερικών, Δημόσιας Τάξης, στην Περιφέρεια Αττικής και την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Από το Φεβρουάριο του 2015 είναι Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσου.

Έχει διατελέσει μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Ελλήνων Φοιτητών Αλεξάνδρειας, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος και είναι σήμερα Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας.

Συνεργάστηκε με το Προεδρείο του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού (ΣΑΕ) από το 1995 μέχρι το 2012.

Είναι αναπλ. Μέλος της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Ε.Δ.Α.) εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.

Είναι επίσης Συντονιστής του Τμήματος Ελληνισμού της Διασποράς του ΣΥΡΙΖΑ, και μέλος της Ομάδας Σεξουαλικού Προσανατολισμού, Έκφρασης και Ταυτότητας Φύλου του Τμήματος Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει τιμηθεί με το Μεγαλόσταυρο Σάββα του Ηγιασμένου και το Σταυρό Αγίου Μάρκου Α’ Τάξεως του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής.

Έχει δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και την Ανδριανή.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε όσο πιο δυνατά μπορούμε προς τον αγαπητό φίλο και Αιγυπτιώτη Γιώργο Φλωρεντή να έχει καλή δύναμη στα νέα του υψηλά καθήκοντα και είναι σίγουρο ότι και από τα νέα του υψηλά καθήκοντα θα συμβάλλει στην ανύψωση του Ελληνισμού, τόσο στον τομέα του όσο και γενικότερα.

Μεταφέρουμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια από το ΠΥΡΑΜΙΣ, δημοσιεύοντας και την απόφαση διορισμού του από τον Έλληνα Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον αρμόδιο Υπουργό Νίκο Παππά, που υπεγράφη στις 9 Ιανουαρίου και τέθηκε σε ισχύ στις 11 Ιανουαρίου.

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
https://pyramisnews.gr/



Comments