“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Διονύσης Τεμπονέρας, ένας ακόμη Κομμουνιστής


Ο αστέρας Τεμπονέρας


Ένα νέο πρόσωπο έκανε χθες πρεμιέρα στα κανάλια, στο πλαίσιο της στροφής του ΣΥΡΙΖΑ προς τη σοβαρότητα: ο Διονύσης Τεμπονέρας, επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εργατολόγος. Σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ επιτέθηκε στην κυβέρνηση διότι, όπως είπε, χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες θα μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επειδή έχουν χρέη στον ΕΦΚΑ. Η εμφάνισή του προκάλεσε ντελίριο χαράς στο συριζαϊκό σύμπαν. «Τους έγδαρε ο Τεμπονέρας», «Τον ξετομάριασε ο Τεμπονέρας», «Έπαιξε μπάλα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», «Εξαιρετικός ο Τεμπονέρας» κ.λπ.

Δυστυχώς για τον Τεμπονέρα, όσα είπε δεν ισχύουν. Με τις δηλώσεις του μάλλον έφτιαξε τη μέρα του Κωστή Χατζηδάκη. Όπως εξήγησε ο πρώην υπουργός Εργασίας, η κυβέρνηση έχει φέρει το 2022 ευεργετική διάταξη ακόμη και για τους κακοπληρωτές, που μπορούν να έχουν πλέον πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τη διάταξη Χατζηδάκη (Δεν πληρώνεις εισφορές, χρωστάς πολλά, πλήρωσε μόνο τα 50 ευρώ εισφορά) την υπερψήφισε τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ο Τεμπονέρας έκανε διπλό φάουλ. Προς νεόκοπα στελέχη της αντιπολίτευσης: Ελάτε την άλλη φορά πιο διαβασμένοι!

https://www.iefimerida.gr/elamefora/ti-lene-ta-prota-gkalop-i-gkafa-tis-hronopoyloy



Comments