“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

O συγκλονιστικός αγώνας του Benjamin Netanyahu




O Iσραηλινός Πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu πέτυχε μία ιστορική νίκη. Κατάφερε να περάσει το Νομοσχέδιο για τη Μεταρρύθμιση της Δικαιοσύνης–Reasonableness bill που αφορά στον περιορισμό της εξουσίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Το Νομοσχέδιο πέρασε στη Knesset με 64-0.

Ο Λευκός Οίκος του Biden χαρακτήρισε «ατυχή» την ψήφιση του νομοσχεδίου και αυτό ήταν η πρώτη ένδειξη για μας εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι ότι ο Netanyahu έχει το δίκιο με το μέρος του παρά τα εκατομμύρια των Ισραηλινών που διαδηλώνουν στους δρόμους εναντίον του Νομοσχεδίου και του Πρωθυπουργού.

Επίσης οι προοδευτικές elites πίστευαν ότι ο Netanyahu θα καθυστερούσε ή θα ανέβαλε την ψήφιση του Νομοσχεδίου.

Για το Κουρδιστό Πορτοκάλι ένας ακόμη λόγος που ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός πάτησε γκάζι και πέρασε το Νομοσχέδιο ήταν ότι καθώς τραυματίσθηκε από τα εμβόλια COVID-19 και αναγκάσθηκε να βάλει βηματοδότη αισθάνθηκε εξαπατημένος καθώς συνειδητοποιούσε ότι η planδημία ήταν κατασκεύασμα ακριβώς αυτών των προοδευτικών elites με τον Biden να είναι ο κατ΄εξοχήν δικός τους άνθρωπος ενώ στον Netanyahu επιχειρούν να προσάψουν φιλία με τον Trump.

Η δεύτερη ένδειξη ότι το Νομοσχέδιο του Netanyahu είναι στη σωστή κατεύθυνση ήταν το γεγονός ότι εναντιώθηκε στον Ισραηλινό Πρωθυπουργό και έκανε λόγο για μετατροπή της Δημοκρατίας σε τυραννία ο διαβόητος Yuval Harari.

Aυτός ο θεωρητικός του μετανθρωπισμού, σύμβουλος του WEF, o oποίος υποστηρίζει ότι ο πλανήτης δεν χρειάζεται 8 δις κατοίκους παρά μόνο μία χούφτα οντότητες-ούτε καν ανθρώπους-των οποίων τα βιομετρικά δεδομένα θα είναι διαρκώς ελεγχόμενα, θα είναι κάτι ανάμεσα σε ανθρώπους και υπολογιστές-ένας συνδυασμός-και θα υπάρχουν μόνο για να υπηρετούν μία elite. Αυτά υποστηρίζει ο Harari το πουλέν και θεωρητικός του Klaus Schwab.

Ήταν σημαντικό για μας εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι να δούμε ποια είναι η θέση του σπουδαίου Εβραικού Περιοδικού Tablet για το θέμα.

To Τablet είναι η Βίβλος του Εβραισμού της Διασποράς-ένα σπουδαίο πράγματι περιοδικό.

Όλα αυτά τα χρόνια της τυραννίας του αφηγήματος της planδημίας το Tablet με άρθρα κορυφαίων επιστημόνων αποδομούσε το τυραννικό αφήγημα της planδημίας, τα lockdowns, τις απαγορεύσεις, τους εμβολιασμούς, κλπ.

Πριν την ιστορική νίκη του Benjamin Netanyahu με δύο άρθρα του Gadi Taub (συγγραφέα, ιστορικού και αρθρογράφου) με bestseller το βιβλίο του The Rise of Antidemocratic Liberalism: Israel, the United States, and the West -Η Άνοδος του Αντιδημοκρατικού Φιλελευθερισμού: Ισραήλ, Ηνωμένες Πολιτείες και Δύση) το Tablet επέκρινε τις χρηματοδοτόμενες από ΜΚΟ και τις προοδευτικές elites, εντός και εκτός χώρας, διαδηλώσεις κατά της Mεταρρύθμισης. Υποστήριζε ότι η παντοδυναμία του Ανωτάτου Δικαστηρίου λειτουργεί ως εργαλείο των προνομιούχων elites των Ashkenazi κατά των Mizrahi.

https://kourdistoportocali.com/news-desk/to-dystopiko-chtypima-sti-polemiki-aeroporia-echei-simanei-synagermo-stoys-ellines-viomichanoys-kai-epicheirimaties/

Comments