“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Πως ο Εβραϊκός Κομμουνισμός καταστρέφει την οικογένεια

Πως ο Εβραϊκός Κομμουνισμός καταστρέφει την οικογένεια


και πώς να μ' έχεις όλη μέρα κάτσε σήκω;

Σκυφτά περνώ,
από τον φράχτη μες στου χρόνου το κενό
να ταξιδέψω πάλι πίσω προσπαθώ
για όσα γίνανε ποιος έφταιξε να βρω..

Σφιχτά κρατώ,
την περηφάνια μου που είχα από παιδί
και δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή,
πώς σβήσαν όλα; πώς χαθήκαν και γιατί;

Πως το φάντασμα του Εβραϊκού κομμουνισμού ελέγχει τον κόσμο μας



Από το 1904 ακόμα, ο ΕΒΡΑΙΟΣ Λένιν είχε γράψει:

«Η λαγνεία μπορεί να απελευθερώσει την ενέργεια του πνεύματος. Όχι για ψευτοοικογενειακές αξίες, αλλά για την νίκη του κομουνισμού πρέπει αυτή η θρόμβωση να εξαλειφθεί.»

Σε συνέδριο του Ρωσικού Κομουνιστικού Εργατικού Κόμματος, ο Τρότσκυ πρότεινε ότι μόλις οι Μπολσεβίκοι έπαιρναν την εξουσία, νέες θεμελιώδεις αρχές σεξουαλικών σχέσεων θα έπρεπε να καταγραφούν. Η κομμουνιστική θεωρία απαιτεί την καταστροφή της οικογένειας και την μετάβαση σε μια περίοδο ασύστολης ικανοποίησης των σεξουαλικών επιθυμιών (ομοφυλοφιλία, αιμομιξία, κτηνοβασία, παιδοφιλία κ.ά). Ο Τρότσκυ είπε επίσης ότι η ευθύνη για την εκπαίδευση των παιδιών θα πρέπει να δίνεται ολοκληρωτικά στο κράτος.

Σε γράμμα του στον Λένιν το 1911, ο ΕΒΡΑΙΟΣ Τρότσκυ έγραψε:

«Χωρίς αμφιβολία, η σεξουαλική καταπίεση είναι ο κύριος τρόπος για την σκλαβιά κάποιου. Ενώ μια τέτοια καταπίεση υπάρχει, δεν μπορεί να υπάρχει πραγματική ελευθερία. Η οικογένεια, σαν ένας μπουρζουά θεσμός, έχει τελειώσει την ζωή της. Χρειάζεται να μιλήσουμε περισσότερο γι΄ αυτό στους εργάτες.»

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Λένιν απάντησε:

«Και όχι μόνο η οικογένεια. Όλοι οι περιορισμοί σχετικά με την σεξουαλικότητα πρέπει να καταργηθούν. Έχουμε κάτι να μάθουμε από τις σουφραζέτες: Ακόμα και η απαγόρευση της ομοφυλοφιλίας πρέπει να σταματήσει.»

Η Εβραϊκή κομουνιστική-σοβιετική θεωρία «Ποτήρι νερού»

Αφότου οι Μπολσεβίκοι υφάρπαξαν πραξικοπηματικά την εξουσία, ο Λένιν εξέδωσε μια σειρά κανόνων που καταργούσαν τον γάμο και αποποινικοποιούσαν την ομοφυλοφιλία. Εκείνο τον καιρό, υπήρχε επίσης το σύνθημα «Τέλος η ντροπή!» Αυτό ήταν μέρος της προσπάθειας των Μπολσεβίκων να δημιουργήσουν τον «νέο άνθρωπο» της κομουνιστικής ιδεολογίας. Μερικές φορές ακόλουθοι έβγαιναν στους δρόμους γυμνοί, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Η ντροπή είναι στο μπουρζουά παρελθόν των σοβιετικών ανθρώπων».





Comments