“Το ανάλογο αξίωμα της κοινωνικής μηχανικής είναι: Αν κάτι δεν έχει αναφερθεί, δεν συνέβη ποτέ”
"Σε Έναν Κόσμο Προπαγάνδας, Η Αλήθεια Είναι Πάντα Μια Συνωμοσία"
"Το Ποιο Επικίνδυνο Από Όλα Τα Ηθικά Διλήμματα Είναι Όταν, Είμαστε Υποχρεωμένοι Να Κρύβουμε Την Αλήθεια Για Να Βοηθήσουμε Την Αλήθεια Να Νικήσει"

Η Αμερική του Mao Tse-tung - Οι Εβραίοι Κομμουνιστές ελέγχουν τις ΗΠΑ - Η Αμερική του Mao Tse-tung


Στιγμιότυπο από το επεισόδιο του History Hustle "[China] What Happened After the Death of Mao? - Deng Xiaoping and the 1989 Tiananmen Square Protests". (YouTube)

«Η Αμερική του Μάο: Η προειδοποίηση μίας επιζήσασας»

Ένα βιβλίο-ντοκουμέντο που εντοπίζει τα κοινά σημεία ανάμεσα στην Κίνα του Μάο και μιας πολιτιστικής επανάστασης που λαμβάνει χώρα στη σύγχρονη Αμερική

Ζω στην κομητεία Φώκιερ της Βιρτζίνια., κοντά στην κομητεία Λάουντεν. Και οι δύο βρίσκονται σε ακτίνα 80 χιλιομέτρων από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Όντας τόσο κοντά στο κέντρο εξουσίας της χώρας, υπάρχουν φορές, ανάλογα με το θέμα, που οι τοπικές ειδήσεις μπορεί να γίνουν εθνικές ειδήσεις.

Αυτό συνέβη και όταν η γεννημένη στην Κίνα Σι Βαν Φλητ (Xi Van Fleet) μίλησε κατά της Κριτικής Φυλετικής Θεωρίας σε μια συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου της κομητείας Λάουντεν τον Ιούνιο του 2021.

***



Οι επικεφαλής της Μοσάντ και της CIA βρίσκονται στο Κατάρ για νέες συνομιλίες

Ο επικεφαλής της Μοσάντ, Ντέιβιντ Μπαρνέα, βρίσκεται στη Ντόχα για συνομιλίες με τον διευθυντή της CIA, Μπιλ Μπερνς, και κορυφαίους αξιωματούχους του Κατάρ, σύμφωνα με την εφημερίδα The Times of Israel.

***


Comments